Již bylo psáno, ale sakul se rozkecal, tož já také. Vy si pak vyberete.
Jezte, jak on píše, zeleniny vařené, dušené, syrové, co sníte a co vám pojede. Tam chybu nemůžete udělat vůbec žádnou. Jen houšť. Už jen to vám udělá dobře a vyřeší lecjaký problém.
Maso z biochovů - hmmmmmmmmmmmmm, jde o to, zda vůbec maso. Já maso jím, ale nechutná mi, nijak ho nepotřebuji. Zas tak zázračný zdroj potěšení a minerálů, enzymů a vitamínů to není.
Oleje jsou důležité. Ovšem zcela by vám postačil jakýkoliv dobrý panenský olivový, případně (jsme v Čechách) dobré máslo a sádlo (krávy se stále pasou a vepříci chovají).
S porcemi dle vás, netrvejte na žádných rituálech. Tři větší jídla denně jsou prostě kravina, u mnohých lidí je to nefysiologické. Musíte respektovat váš biorytmus. Mnoho lidí se pořádně nažere ráno a celý den na to jedou, jiní se nažerou před půlnocí a jedou na to bez jídla celé dopoledne. Někdo pořádně obědvá, pak zvadne a vrchol aktivity má v jedenáct večer, jiný jede jak fretka celý den, bez jídla, nažere se pořádně v sedm večer ... a zvadne pak. Někdo se rád pořádně nažere, jiný nesnáší pocit plnosti, raději neustále zobe. Každý je jiný. Udělejte si to po svém. Poučte se od zvířat, každé je jiné. Najděte se tam.
Mléko a mléčné výrobky jsou pro život lidský zcela zbytečné, ovšem pokud vám chutnají (mi ano), jděte do kvašených, zakysaných. Tvaroh, jednoduché sýry, zakysané mléko, smetana, podmáslí. S mírou. I Martinem, Janou, Zdendou či Zuzanou
Vodňanská drůbež nebude to pravé k jídlu. Antibiotika, umělá strava, hormony, léčiva, nepřirozený život zvířat, nevhodný způsob usmrcení a zpracování. Proč vlastně?
A vůbec!
Vaše otázka stejně zněla: co s hladem?
Odpověď: nic .... počkejte, až vás přejde. Mít hlad je zlozvyk. Přejde vás to.