Dobrý den, mám po kontrole na endokrynologii. Testy v pořádku, ultrazvuk v pořádku. Doktorka:"Tak to je dobře, že vám euthyrox takhle zabírá, napíšu vám další recept." Já: "No, víte, já ho vlastně vůbec nezačala brát." Ona: "Cože?!?! Ale výsledky máte v pořádku!" Já: "Co vám na to mám říci, tady nesu ten nepoužitý euthyrox, nový už mi nepište, vážně mi nedělal dobře. Léčím se alternativně." D:"To mi tedy povězte, jak alternativně se léčíte."
Hodila jsem to na Číňana, s tím, že každou větu jsme začínala slovy:"Číňan říkal, že..." "...když srovnám celkovou biochemii, tělo se srovná samo" "...když doplním jod, musím brát i selen" "...nízké železo způsobují pravděpodobně paraziti, tak jsem podstoupila protiparazitální kůru" atd. už jsem to tu dříve popisovala.
V podstatě jsem jí řekla všechno tak jak to bylo, jen jsem vynechala jako zdroj pana Jardu a tyto stránky a paní s kyvadlem - přišlo mi to rozumné a doufám, že to Jardovi nevadí. Doktorka mě nevyhodila, ale pozvala na kontrolu za 3měsíce s tím, že tohle ještě neviděla, že z její praxe se tento typ hypofunkce léčit nedá
)) a že je pravděpodobné, že se to znovu brzo zhorší. No tak alespoň mě bude hlídat, chceme ještě další děti, tak štítnou žlázu alespoň čas od času přejede ultrazvukem.
Ještě jednou děkuji Jardovi za tyto stránky a konzultace i vám všem, co sem pravidelně přispíváte.
Určitě zde stále budu hledat inspiraci.