Dobrý den. Mám velké podezření na přemnožené kvasinky
. Zacala jsem to vnímat, poté co jsem vzsadila antikoncepci,kterou jsem brala i kvuli akne na ktere jsem velmi trpela.Akne se mi po vzsazeni pekne rozjelo a zacala jsem hledat informace na iternetu. Narazila jsem na Candidu albicans a vše na mě sedělo snad do puntíku. Zmínené akne (svedive), vypadavani vlasu, deprese, unava,podraždenost,naladovost,nutkava chut jist i kdyz nemam hlad predevsim sladke a pecivo (po konzumaci takovych jidel se dostavilo nadymani a bolestivy tlak v brise, gznekologicke problemy,
(bily vztok a svedeni), spatna pamet, nesoustredenost...je toho tolik. Pro me uz zoufalost
. Minulí rok jsem vyzkousela prisnou protikvasinkovou dietu,kterou jsem vzdrzela pouze mesic
, jedla jsem jen zeleninu, neco malo orechu a protein z hrachu. Musim rict, ze i za tak kratkou dobu jsem mela naprosto cistou plet a bolesti bricha ustopily ale nevzdrzela jsem, bzla jsem hrozne vzcerpana a nemohla normalne fungovat...
. Lekar mi udelal pouye test krve a nic nenasel a nechtel se tim zabivat, na gynekologii mi nasli vetsi mnozstvi kvasinek ale nejak zvlaste neresily i kdyz vedi ze na to trpim ustavicne. Lekarum uz neverim a vim z vlastni zkusenosti, ze jidlo je lekem i jedem.. moc mi to zneprijemnuje zivot a ja uz opravdu nezvladam kazdodeni veci v zivote. Selhavam
. Nemam tu vilu,prijde mi ze kvasinky jsou silnejsi nez ja ale tak moc to chci dokazat a zkvalitnit si zivot. Vim naprosto presne co jist a co ne i co se tyce doplnku stravy ale bojim se, ze nedokazu prezit jen na zelenine a semenech (drive mi kvuli tomu diagnostikovali anorexii protoze jsem mela pri vysce 172 cm 52 kg, nyni jelikoz se prejidam a moc se nehybu 60 kg). Take jsem byla hrozne vycerpana a nepracoval mi mozek tak jak by mel,nejspis diky nizkemu poctu sacharidu (zpomalene mysleni,zhorseni psychiky...) Opravdu mam strach, ceka me nastup do noveho zamestnani a ja chci ze sebe vydat maximum
. Prosím o jakýkoliv nazor ci radu. Moc bych si toho vazila jelikoz mam pocit, ze mi nikdo nedokaze pomoct ani o tom s nikym nemuzu mluvit...nikdo ve me nema pochopeni..Myslim, ze zde jsem na spravnem miste. Dekuji