Baruna píše:
Dobrý den všem,
očistu celého těla, ne jen jater, mám zatím v plánu, zatím jsem neprováděla. Ale v článku mne zaujala jedna věc a to je konkrétně popis toho, co z člověka vyjde v případě JO, cituji: "hnědé vláknité smetí".
Přesně takto bych popsala to, co ze mě vychází i bez očisty. Nikdy jsem na internetu nenarazila na nic, co by to mohlo být, až tady. Prosím Vás, je možné, že je to přesně to, co vy popisujete? Krystalky cholesterolu? A je možné že se vylučují sami bez jakékoliv očisty? Přesně takto bych to totiž popsala - hnědé vláknité smetí a plave to.
Krom toho mne dost trápí nadýmání a někdy ze mě vyjde i pěna, která, samozřejmě, také plave. Pěna a někdy také hlen a mazlavé cosi.
Trápí mě to, prosím o radu, co by to mohlo být, kde se to vzalo.
Samozřejmě, jak Vás asi napadá, můj jídelníček by se zdravým rozhodně nazvat nedal, stravuji se velice nárazově - mám období, kdy jím zdravě (zelenina, ryby, luštěniny, bílo jogurty, piji jen vodu, čaje) a pak mám období, kdy se stravuji velice nezdravě (fastfoody, bagety, slazené nápoje...).
Děkuji předem za objasnění, snad mi konečně vysvětlíte to, co jsem nikde jinde nenašla.
B.
Nejlepší by byly fotky, ale vypadá to na kvasinku, mám to podobně (asi).