vero píše:
Ohledně pí Bláhové jsem se ptala na možnost pravdivosti informací o parazitech, o tom, že je to osoba nedůvěryhodná, nepochybuji - před lety jsem u ní byla. To ještě to šílenství ohledně parazitů nerozpoutala, nepsala články ani nepřednášela. Působila na mě velmi nedobře, za vyšetření a nějaké přípravky chtěla tuším 900, přitom mi "zjistila" to, s čím jsem přišla, protože jsem otevřeně řekla, že jsem s boreliózou již marodila a jaké mám potíže.
Když jsem se chtěla u ní objednat na kontrolu, telefon mi nevzala a ani na e-mail neodpověděla - to je pro mě dostatečná zkušenost. A ještě to, jak arogantně se chovala, no hrůza.
Taky mám známou, už starší paní, která jí uvěřila, jen z ní tahá peníze a její stav se vůbec nelepší (roztroušená skleróza). Samozřejmě říct, že za to můžou pořád znova se množící paraziti, je velmi dobrý tah, skvělá pohádka.
Bohužel jí věří, protože tonoucí....
Můj dotaz směřoval pouze na tu možnost, jestli by nějaký protipoarazitický prostředek mohl mít vůbec význam.
Na tvrzení ohledně laboratorního rozboru krve jste nereagovala.
Lidi dřív žili obklopeni zvířaty, žili s nimi v jedné místnosti, takže na to musí být organismus náležitě zvyklý.
Mnoho lidí na internetu sice píše, že paní Ing. Hana Bláhová je podvodnice, ale zase zde máme nezpochybnitelně druhou, neméně širokou skupinu, která si její služby a rady pochvaluje, tedy problém bude asi někde jinde. Nedovolil bych si tvrdit, že někdo v místních podmínkách parazity nemůže mít i když určitě nezastávám názor, že zamoření parazity je primární problém a po jejich odstranění se vše vyřeší, tak to podle všeho opravdu bohužel není. Logicky vzato, pokud šel náš dávný předek lesem, již 14 dní nic nežral a šilhal z toho hladem, tak pokud našel pěkného chcíplého koně, určitě neběžel na hygienickou stanici se vzorkem, zda není ta mršina kontaminována nějakým parazitem. Naopak předpokládám, že měl obrovskou radost, že našel 6 metráků jídla, tetelil se radostí na jak dlouho mu to vydrží a narval se až mu konina lezla z uší. Nechytil pochopitelně většinou nic, což zakládá důvod k přemýšlení, proč tomu tak bylo a dnes to je jinak.
Vše je podle všeho o vibracích, které ovládají veškeré dění v nás i okolo nás a dokonce i v celém vesmíru. Pokud je člověk šťastný a spokojený vibruje na vysokém kmitočtu, tedy je pro parazity nevhodný hostitel, protože jim vyhovují nízké vibrace na nichž vibrují oni. Naopak utrápený jedinec má vibrace snížené a představuje pro parazity snadný cíl, proto je někteří vyhubí pomocí antihelmintik a za pár dní je mají zpět, prostě pro ně představují prostřený rautový stůl, tak proč by měl parazit otálet a hostiny se neúčastnit. Osobně viním z těchto problémů moderní novodobé finanční otrokářství, které dává lidem vibračně těžce zabrat a stačí se pro porovnání rozhlédnout jakou hygienu, stravu, psychickou zátěž a zdravotní stav si užívají naši nepřizpůsobiví spoluobčané, pokud je tak lze vůbec nazvat. Já osobně neznám jediného nemocného, nebo parazity zamořeného jedince z této skupiny a není divu. Pokud budu mít tu skvělou možnost celý den ležet, večer trochu posouložit, pak se spokojeně sebrat a jít provozovat výnosnou koncesovanou živnost se zaměřením na noční zámečnické služby a když ani tak nebudu mít dost, prostě si dojdu na sociálku se žádostí a pro prachy na poštu. Předpokládám že za uvedených okolností bych měl vibrace tak vysoké, že bych doslova svítil štěstím a slovo parazit bych bral spíše jako dobrý vtip. Stejně v pohodě jsou některé přírodní národy žijící původním způsobem života v podmínkách, kde na ně nedosáhne finanční otrokářství. Každý ať si tedy sám zváží co dělá pro sebe a co pro parazity a poměrně lehce zjistí proč ten svůj problém vlastně má a jak se ho snadno zbaví.