[quote="Carlos":2xoce2ek]Dobré ráno všem,
mám 24 hodin po Šance, tak bych se rád podělil o zážitky.
Postupoval jsem podle receptu.
Po vypití skoro celé první 1,5l dávky slané vody jsem tak pullitr poslal ven vrchem. Cvičil jsem jak spartakiádník
, ale správnou stranou prošla jen část.
Celkově, nacpat do sebe najednou 1,5l, slabné vody jsem shledal jako problém, nemluvě o dalších dávkách.
Nedal jsem se odradit a jal se začit znovu.
Po vypití skoro celé dávky jsem opět potupně vrhl. Průběh byl tak výživný, že se mi silně ulevilo, ale přesto jsem zavolal Jardovi, protože jsem si nebyl jist, zda už ne není příliš pozdě, začal jsem ráno po osmé, po vypití druhé láhve bylo poledne. Ten mě ujistil, že někteří zvraceli i čtyřikrát, takže jsem měl ještě dva pokusy.
A z pohledu času, že to nevadí,.
Dopil jsem se tedy ještě dopít zbytek druhé dávky, krátce po té začala slaná voda odcházet správným směrem.
Zvládl jsem ještě vypít asi 6 deci třetí dávky a potom jsem, dnes bych řekl, ztratil morál vidíc další dvě plné láhve před sebou, byť se slabším koncentrátem.
Shodou okolností to vyšlo tak, že přestože jsem,vypil spíše menší množství, ke konci ze mě vycházela čirá voda, potom ještě heřmánek. Ten vypít šel s jistou radostí.
Rozvařenou rýži s máslem jsem snědl a hodil do sebe laktopilule, ale na další jídlo jsem neměl chuť ani hlad, takže po zbytek dne jsem jen pil sem tam vodu.
Dnešní ráno jsem si dal znovu rýži, co mi zbyla od včerejška s již menším množstvím másla a trochou javorového sirupu a pár kousky zavařené broskve. K večeři plánuji brambory s květákem.
Shrnu-li, mohlo mi to jít líp, ale odrazen nejsem, pročistit jsem chtěl kvůli očistě kloubů, snad to bude stačit i když to nebylo stoprocentní, příští snad už dopadne.
Jardovi díky za drobné inštrukce a čištění trubek zdar!