Dnes jsem po treti ociste a citim se perfektne. Dosud vyhlizim velke kameny, pripravila jsem si sklenicku i specialne nove zakoupeny cednicek, fotak, ale dneska jsem se velkych kamenu nedockala. Jen hodne malych kaminku a nejvic krystalku. Dokonce mi ty krystalky ucpaly ten novy cednik. Musim se priznat, ze jsem trosku zklamana. Tesila jsem se jak si ty obri sutry budu fotit
Myslite, ze uz mam teda procistena jatra kdyz se objevily i ty krystalky? V kazdem pripade budu opakovat kuru po 14 dnech a potom opet, aby jich bylo minimalne 5 a potom kazdy mesic za uplnku.
Od prosince drzim jaterni dietu. Nejim cokoladu, smazena jidla, hovezi maso a nepiju kavu. Myslite, ze bych uz ted mohla s tou dietou prestat? Dietu jsem zacala drzet, protoze mi po kave bylo spatne dva dny, po tom, co jsem snedla 100 g cokolady jsem skoncila v nemocnici, protoze mi bylo strasne spatne a omdlevala jsem. V nemocnici mi nic nenasli, vsechny testy dopadli na jednicku i jaterni i sono bricha, jen malo drasliku mi nasli, ale to bylo asi z toho, ze mesic pred tim jsem mela prujem a spatne mi bylo po ruznych jinych dalsich jidlech, ale take napojich, ktera obsahovala Ecka. Mela jsme tenkrat ale i motolice, takze mozna i proto ta nevolnost, intoxikace a strasna unava. Pred Vanoci jsem tyden jen lezela a byla jsem tak zeslabla a bez energie, ze jsme nemohla ani v noci usnout. Nikdy bych tomu neverila, ale i na to, aby clovek usnul, potrebuje energii.