T.Š. píše:
Dobrý den,
mám babičku, které je 80 let a před 3 lety prodělala operaci ledviny, díky které má teď jen 1 ledvinu. Nyní jsme zjistili pomocí vyšetření u lékaře, že se jí objevila rakovina na plících a je to už docela rozsáhlé. Zaujala mě Vaše metoda na výrobu vitamínem C, jelikož jsem se dočetla, že je to účinná léčba právě proti rakovině. Na internetu jsem se ale dočetla, že pro tuto metodu léčby je potřeba, aby měl pacient zdravé ledviny. Chci se zeptat, zda je možné ji ten vitamín C podávat formou nápoje nebo nikoli. Nebo zda byste mi mohl doporučit nějakou jinou metodu léčby na rakovinu plic, která by alespoň zpomalila průběh. Bohužel jíst nám zdravě nezačne, je velmi paličatá a nechce pít ani žádné bylinky.
Děkuji Vám za odpověď.
No v uvedeném věku se již strom ohýbá velice obtížně a domnívám se, že pokud vám nebude plně důvěřovat, tak s ní nehnete a zbytečně budete trápit jak ji, tak sebe. Problém jednoznačně plyne ze zaneseného střeva a pouhé dodávání céčka sice asi proces trochu zpomalí, nicméně předpokládám nezastaví. Vždy je u rakoviny plic potřeba hlavně obnovit plnou funkci tlustého střeva, což je u starších lidí hlavní důvod pro vznik tohoto druhu rakoviny. Přesvědčit takto starého člověka k provádění klystýrů, nebo jiných druhů očisty střeva je skoro z říše snů i když jsem se v několika případech také setkal s neuvěřitelnou vitalitou a chutí do života u stejně starých lidí, kdy pro ně nebylo problémem konat cokoliv, pokud jim to pomůže, ale takový člověk se bohužel nevidí tak často. Pokud již budete dávat pouze to céčko, tak asi formou liposomů a snažit se udělat ten mix co komplexně řeší celé tělo a posiluje i imunitu, jak uvádím v jednom článku o liposomech v Publikovaných tématech na hlavních stránkách.