Dobry den.
Nahodou som obiavila toto uzasne forum a zistila som,ze moj doterajsi styl zivota urcite nebol ukazkou zdraveho zivotneho stylu...
Je tu velke mnozstvo informacii a zatial som stihla nakuknut len zopar tem.
Co najskor by som chcela zacat s cistenim,len neviem kde zacat aby som na to sla postupne a zbytocne nezatazila telo dakou extremnou ocistou,nakolko ako vravim,nemozem byt ukazkou zdraveho stravovania.
Nieco som si nastudovala o ostropestrci marianskom a klystire.
No viem, ze to nieje ani zdaleka kompletna ocista tela,preto Vas prosim o radu,kde zacat aby som na to sla postupne a spravne?
Mam 25 rokov a puchnu mi lytka a mam aj 2 mensie krcove zily.Pri behu pocitujem silny tlak,ktory mi brani uzivat si beh.
a
Rano mi je tazko od zaludka a musim nieco ihned ziest, inak mam pocit ze sa povraciam.Ako dieta som mala hlisty a v dospelosti cca 3 krat sa mi vratili.Posledne 2 roky mam trocha problem s dychom,(zapach)ale beriem AD 10 mg(mozna pricina) a prave vysadzam,teda snazim sa ich postupne vysadit,pretoze viem ze to nieaje najzdravsie a pribrala som znich 10 kg a necitim sa tak dobre.Okrem toho mi este opuchaju rano ocne viecka a niekedy aj cez den.Do 22 rokoch som nevedela co je akne,no teraz mam skoro stale vyhadzanu bradu,take podkozne vredy.
Inak som nikdy nemala dake vazne choroby a nebivam ani velmi chora.
Len citim ze potrebujem zmenit svoj doterajsi zivotny styl,inak sa mi to moze neskor vyplatit.
Tak kde zacat?
Beriem horcik 500 mg-koli uzkosti,to mi dost pomaha.
Vitamin C v praskovej forme
Vitamim D v kvapkach 5000IU
Vitamim E 400 v cirto prippodnej forme
Toto vseko uzivam asi 2 mesiace,uzivala som aj koenzym Q10 200mg a rutin,ale to sa mi uz minulo,nakolko tieto doplny su velmi drahe,neda sa kupit vseko.Myslite ze to ma daky vyznam?
Mozem to dalej uzivat aj pri cisteni tela?
Dufam ze som v spravnej teme ak nie,tak sa velmi ospravedlnujem
Ale bola by som vdacna za radu ako zacat,v akom poradi,ci najprv zmenit stravu,odparazitovat sa,potom pecen,krv,klystyr,ovocno-zeleninove stavy?