7 denni pust (28.7. - 3.8.) Rozdil ve vaze byl 4,5 kg po ukonceni pustu, dneska to dela uz jenom 2,5 kg.
Moje navratovka po 7 dnech pustu:
1.den - rano - kousek naparene brokolice
vecer - 1 male naparene rajce, bez slupky
2.den - rano - naparena brokolice + zeli
vecer - napareny kvetak + kapusta
3. den - rano - naparena cervena a zelena paprika + cibule
vecer - naparena brokolice + mrkev
4.den - vaha me spadla o dalsi kilogram, takze tady jsem mela uz celkem o 5,5 kg mene nez pred zahajenim pustu. Tento den prisla prvni stolice.
Nutim se jist vickrat denne, citim se byt stale nejaka hodne moc slaba, ale mozna ze to bylo kvuli tomu problemu v ustni dutine, (sileny zanet, ktery se sam nakonec pri pustu vyvalil ven a behem navratovky se uplne sam zcela zahojil. (Předmět příspěvku: Otok a neprijemna bolest pod jazykem)
- rano - naparene rajce + listy kale, zeli
- v poledne - cibule, mrkev, kvetak, rapikaty celer - vse naparene (ten celer byl hnus! sama vlaknina, ktera se nedala rozkousat, natoz pozrit, vyhodila jsem ho nakonec, miluju ho pouze syrovy).
- odpoledne - prvni syrove jidlo - cervena repa s mrkvi
- vecere - zase syrova repa, mrkev, cibule a zeli
5. den - snidane - velika svestka (plum), bily hrozen (ze syroveho ovoce me poboliva bricho, ale za 2 hodinky to bylo zase dobry)
- obed - syrova okurka, cesnek, cervena repa, zakaple oliv. olejem
- vecere - hlavkovy salat, 1/2 rajcete, 2 redkvicky, paprika, okurka, oliv. olej
- v 9 vecer zacinam mit chute najednou na neco ...na cokoliv ...dala jsem si bile hroznove vino
6.den - na lacno magnesium a zinek, protoze me probudila rano silena krec, ktera me chytla do nohy
bolest svalu nad kotnikem pretrvava do dnesniho dne, (uz je 11.srpna!) Zadnou krec jsem ale od te doby uz nemela, asi me to ten sval poradne tehdy zkroutilo, tak me to proto boli tak dlouho? Nevim.
- snidane - velika svestka (plum), hroznove vino ....po snidani je me spatne (nejspis kvuli tem vitaminum), po pulhodine to odeslo
- obed - syrovy salat (repa, mrkev, okurky, zakys. zeli, zeli, cibule) + pickles z kvetaku, mrkve, kale listiho, repy)
- pro rodinu jsem k veceri zapekala kureci prsa, ktera byla nalozena v cesneku, pekla jsem je na zelenine a bramborach, zalite smetanou, pak zasypane jeste mozzarellou syrem a normalne jsem to nevydrzela. To provensalske koreni tak strasne moc vonelo kdyz se to peklo, tahlo se to celym barakem, to se proste nedalo vydrzet, dala jsem si malou porci ... vsechno se zdalo byt nejdriv v poradku, ale nakonec jsem behala od 10PM az do pulnoci, snad kazdych 10 minut na WC, kde ze me nesel zadny prujem, ale vzduch, ktery pomalu posouval malinkate kousky tuzsi stolice,. No zpestrilo me to velmi prijemne patecni vecer u telky
od 7. dne - uz jim zase radeji tak jako jsem jidavala pred pustem. Co jde, to snim syrove, co ne, to si naparim a je me fajn. Vcera jsem ale trochu zhresila, dala jsem si kousek rib-eye hoveziho steaku, ale k tomu jen naparene green beans, mnam! U nas doma se skoro kazdy den masuje a to je hruza to sem tam vydrzet, nejlepsi je utect v tuto chvili nekam pryc z domu ...smich!
Jinak hned 1. den pustu jsem si udelala vyplach zaludku a taky kavovy klystyr. Spletla jsem se v davkovani a byl poradne silny.
3. den pustu jsem si klystyr zopakovala, ale uz jen urinovy ...vysla ze me zviratka
Okamzite jsem kontaktovala pani Ing. Blahovou, ktera me odpovedela toto: ...připadá mi to jako jasní hlísti, ascaridy nebo i toxocary, každopádně červi s kulatým průměrem těla jsou likvidováni albendazolem nebo mebendazolem. To co je nahoře by mohlo být něco plochého, tasemnice, na to by byl praziquantel.
Nu coz ...muj manzel je zasadne proti tomu, abych se lecila takovyma jedama, takze si chci pust v nejblizsi dobe zopakovat a pak si chci opet zacat cistit (jatra, klouby, odparazitovat se jeste jednou jako poprve, v kvetnu - podle Huldy Clark (fresh green black walnut wormwood complex), a vubec vsechny mozne ocisty manzelovi nevadi, na to si uz zvykl) tak je budu delat az do zblbnuti. Necim jsem cast tech parazitu uz prece zlikvidovala, (nevim sice presne cim) tak to musi jit i bez albendazolu a mebendazolu.
Poradte mi prosim vas nekdo z vas, ze zkusenejsich ...KDY MUZU OPET ZACAT S DALSIM 7 DENNIM PUSTEM??? Navratovku jsem ukoncila v patek 8. srpna.
Dekuji! M.