miram píše:
A jak je to jinak s tvoji stolici? Nemaze toalitni misu kdyz pojidas v podstate jen zivocisne potraviny s trochou zeleniny? A jake jsou tvoje namery uriny? Vzdyt ty musis byt prekyseleny, nejsi?
No a doufam, ze to maso jis take tak jako spravny lev, tigr a vlk pouze v syrovem stavu a ze si ho nijak neupravujes, kdyz se tady o tech zviratech zminujes a ptas se me na to, co si ja myslim o tom ...jestli to v nich hnije?
Nikdo nam ale prece zadne blaboly do hlavy nenaliva. Nechapu proc si toto myslis? Kazdy ma snad v hlave mozek a dela jen to, co uzna sam za vhodne. Kdybych se o poslednich vanocnich svatcich necitila tak mizerne, tak bych nepatrala na internetu po nejake pomoci a dobre rade. V lednu jsem narazila nejdriv na stranky Ing. Veseleho (terapeut), ktery doporucuje na bolesti zad a kloubu denno denni chozeni a kdyz jsem procitala diskusi na jeho blogu, tak se tam nekdo zminoval take o techto Jardovych strankach a ja jsem si je tady okamzite zacala cist. Snazim se jist zdrave teprve od ledna, jsu vlastne jeste stale uplny zacatecnik, od dubna jsem zacala take cistit si postupne vsechno co jde a citim se ted mnohem lepe, nez kdyz jsem jedla tak hrozne jako jsem jedla jeste o poslednich vanocich. Proste to memu telu prospiva ta velika zmena, necitim se ted uz vubec unavena, jakoby stale priotravena a sevrena v tesnem krunyri ...takove pocity jsem tehdy vazne mela. Prestal me bolet a praskat hlasite kycelni kloub, ani zada uz me neboli, hlava me neboli, koleno me neboli, rameno me taky uz neboli ...a ze ta bolest byla kolikrat k nevydrzeni! Takze ja jsu hrozne moc vdecna panu Jardovi za tyto stranky a za jeho laskave rady. Zdrave jidlo a ruzne ocisty nahradily nesmyslnou lecbu ruznymi pataky od bolesti.
Ty mas pocit ze tobe potrava kterou jis prospiva, tak v poradku. Jsou lide, kteri tvrdi, ze jsou ze zdrave stravy stale hladni a ze jim vubec nesedi, ze je jim spatne, jakoby jim neco chybelo, tak toto se me nastesti netyka. Ja si to nemuzu vynachvalit. Jsme holt asi kazdy z jinsiho testa a potrebujeme k zivotu rozdilne potraviny, tak si to tvoje zamilovane jidlo uzivej, at ti prinese takove blaho a takovou ulevu, jako prinasi me to moje.
Mej krasny vikend! Miram
....BOŽE, TO SÚ ZNOVA DOMNIENKY VYTVORENÉ Z KLAMSTIEV, KTORÉ SI NAČÍTALA NIEKDE (teóriu ľudí, čo to ani neskúsili, ale už sú proti tomu) =).....
Stolicu mám TAKÉHO ISTÉHO TYPU (čo sa týka konzistencie), AKO KEĎ SOM JEDÁVAL OBILNINY, STRUKOVINY, ZELENINU A STREDNE TUKU. NELEPIVÚ.
Keby som bol prekyslený, kazili by sa mi zuby - DIV SA SVETE, NEDEJE SA TAK. S urinou a meraním jej pH choďte všetci NIEKAM........ Kto mi zaručí, že keď by som mal zásaditú urinu, že to nie je preto, LEBO SA MI VYPLAVUJÚ ZÁSADY Z ORGANIZMU (teda vápnik napríklad) ??? ...... Nemeral som si pH uriny PRÁVE PRETO, LEBO POUŽÍVAM ROZUM, a ten mi hovorí jedno : NEVIEM DOTERAZ, AKO TO S URINOU A JEJ pH JE. Preto môžem "fakať" na meranie pH uriny, vidím svoje zuby, pevnosť kostí, a to mi stačí. Nemám ani vyrážky (mal som niekedy také "pupence" drobné na lícnych kostiach, bledej farby, ale to boli pľúca, už je to oveľa lepšie, mám pleť v najlepšom stave ako som kedy mal), ani na tvári, ani na tele, ani na chrbte, nesmrdia mi nohy (mohol by som nosiť tie isté ponožky kľudne týždeň, aj v lete, pokiaľ by som nešiel na celodenné túry v kotníkových topánkach...), nekazia sa mi zuby.
Necítim žiadnu únavu, akurát tak neskoro večer. Pred pár mesiacmi som pracoval v jednom obchode, a celý týždeň (robil som 6 dní za sebou, síce nie plný čas, ale 6 hodín denne) tak, že som NEVEDEL ZASPAŤ (mám taký problém, keď ma čaká niečo nové, čo neviem aké bude, našťastie len čo sa práce týka)...za tých 6 dní som spal dokopy možno 6 hodín. A TO SOM EŠTE CHODIL CVIČIŤ (hoci nie tak intenzívne ako keď normálne spím), a čakal, kedy konečne "odkvecnem v posteli",a div sa, 6 dní sa mi to vôbec nedarilo....
NECH SÚ TOTO DôKAZY. TOTO SÚ RUKOLAPNÉ DôKAZY, že nie som prekyslený. NALETELA SI, ŽE MäSO AKO TAKÉ PREKYSĽUJE...... a tú báchorku o tom si asi chceš vziať až do hrobu, že (čiže si to myslieť až do smrti...) ??
Tebe tvoje jedlo čo teraz konzumuješ, PRINÁŠA ÚĽAVU, lebo už nekonzumuješ totálny balast - ako si konzumovala asi vtedy. PRETO ti odišli zdravotné problémy, lebo ješ stravu PREČISŤOVACIU. To je "diétka"...... a tá sa má držať URČITÚ DOBU (keď sa človek "zariňaví" múkou, cukrom, a zlými kombináciami potravín)...... LENŽE ĽUDIA SÚ TAK HLÚPI (neber si to osobne), ŽE SI MYSLIA, ŽE TO ČO ČISTÍ, TO JE TO PRAVÉ........ Ak to tak je, tak nech tí ľudia pijú len vodu, a nech jedia sneh, alebo nech vodu aj pijú aj jedia. TO IM NEUROBÍ VôBEC ŽIADNY BORDEL V TELE......ANI TO NEBUDE NAMÁHAŤ TRÁVENIE, ani minimálne. ALE AKÉ ŽIVINY Z TOHO DOSTANÚ ??? ŽIADNE....... Asi tak, ako "ovozel" s kúskom tuku a orechov...... Nebude ťa to znečisťovať ako chlieb so syrom, mäso vyprážané na oleji so zemiakmi, hot-dog, čokoláda..... ALE ZNEČISŤOVAŤ TA NEBUDÚ ani živočíšne potraviny vo vhodnej kvalite a vo vhodných kombináciách. Lenže zopakujem ešte raz : ĽUDIA SÚ TAK HLÚPI (neber si to osobne), ŽE SI MYSLIA, ŽE TO ČO ČISTÍ, TO JE TO PRAVÉ........ Ak to tak je, tak nech tí ľudia pijú len vodu, a nech jedia sneh, alebo nech vodu aj pijú aj jedia. TO IM NEUROBÍ VôBEC ŽIADNY BORDEL V TELE......ANI TO NEBUDE NAMÁHAŤ TRÁVENIE, ani minimálne. ALE AKÉ ŽIVINY Z TOHO DOSTANÚ ??? ŽIADNE....... Asi tak, ako "ovozel" s kúskom tuku a orechov...... Nebude ťa to znečisťovať ako chlieb so syrom, mäso vyprážané na oleji so zemiakmi, hot-dog, čokoláda..... ALE ZNEČISŤOVAŤ TA NEBUDÚ ani živočíšne potraviny vo vhodnej kvalite a vo vhodných kombináciách.
Ale aj to som tu už písal.......pred pár dňami, možno týždeň, dva ? ... ŽE TO ČO ČISTÍ, NEMôŽE DÁVAŤ DOSTATOK ŽIVÍN. Je to len DOPLNOK. Takže ovocie a zelenina je len DOPLNOK ku strave, ktorá BUDUJE, VYŽIVUJE - a to sú pre človeka živočíšne produkty.
Ja už nemám k tomu fakt viac čo dodať, napísal som už úplne všetko čo som chcel. Ahoj.
Mimochodom, Jarda predáva aminokyseliny (prečo ? Aha, lebo v rastlinnej strave je ich málo, resp. sú horšej kvality), srvátkový proteín (živočíšny), MSM (zdroj síry).... tak vidíš, asi vie, prečo to robí...... aj napriek tomu, že pred štyrma rokmi by sotva veril, že bude predávať aminokyseliny a srvátkový proteín....
Držím ti prsty, aby si raz pochopila to, o čom píšem. Ja som si prešiel tým, čím si teraz prechádzaš ty (čo sa stravy týka)...... MEGA OMYL to bol