Vševěd píše:
Od včerejška jedu sedmičku. Budu ji dělat ještě hůř než posledně, nebudu ani polykat vlákninu. Ale: abych udržel žaludek v chodu, budu pít kávu.
Je to použitelná metoda? Nedělám to tentokrát vůbec pro zdraví, jenom jsem chtěl zhubnout, shodil jsem 12 kg a začal jsem mít svoje obvyklé
záchvaty žravosti, které mně postihnout vždycky po dvou měsících dietování. Prostě se celý den držím a večer vyluxuju ledničku. A držet hladovku
mi přijde daleko jednodušší, než držet dietu.
Takže: když budu každý den pít kávu, tak žaludek bude mít spoustu HCl a když potom pojedu návratovku, nebudu mít s trávením problém vůbec,
myslím si.
Vševěd, zbytočne budeš mať kvôli tomu málo energie, lebo sa ti nezastaví trávenie....
Pozri, pri 7 dňovej hladovke TI V SKUTOČNOSTI STAČÍ BOHATO 2 DŇOVÁ NÁVRATOVKA, a povedal by som, že aj jeden a pol dňová, to znamená prvý deň návratovky vývar a zelenina, možno jablko... druhý deň to isté doobeda, a niekedy o tej 18tej hodine by si mohol zaradiť delenú stravu, čiže napr. vajíčka s maslom, alebo hovädzie či bravčové mäso s maslom a špenátom (nie megadávku samozrejme, ale tak, aby si sa najedol, aby ťa to zasýtilo). Reálne totiž stačí na každých 5 dní hladovky 1 dňová návratovka. 7 dní je už 7 dní, tam by som dal 1,5 dňovú...
Ja držím 84 hodinovú urinovú hladovku (3,5 dňa) teraz už tretí krát (dnes prvý deň), a návratovka mi trvá 6-8 hodín. Tvorí ju naparená mrvka a vývar (najprv mrkva, o dve hodiny vývar)... Potom, cca o tej 14-tej či 16-tej si dám hovädzie mäso s maslom (nešetrím) a špenátom. ÚPLNÁ POHODIČKA, nič mi nie je, a to ešte ako muž v znamení RAK mám "prirodzene" oslabené trávenie (aj zo životnej nespokojnosti, ktorá je síce stále menšia
), takže keď ty máš žalúdok a celkovo trávenie silné, tak..... UŽ VôBEC ŽIADEN PROBLÉM
Takže si daj hladovku bez kávy (a čakaj väčší efekt takto), a potom návratovku len 1,5 dňa