pv33 píše:
Miram, Clarkova jen pise, ze z toho MUZE byt blbe, takze to, ze zrovna tobe blbe nebylo neznamena, ze nema pravdu. Mozna zrovna to piti byl duvod proc bylo blbe Loki, a mozna ji bylo blbe z jinyho duvodu, nevim. Predevsim jsem chtel Loki upozornit, ze pokud si mysli, ze delala ocistu podle Clarkove, tak v tom ma dost zmatek
.
Ahojky pv33,
Jeste predtim, nez jsem ja vubec zacala s jaterni ocistou, tak jsem cetla na foru u pramene, ze tam nekdo postupoval podle Jardy a sdelovala ostatnim (byla to zena), ze je telo dobre co nejvic zavodnit, ze se ji stalo, ze kdyz toho pri sve 1. ociste dost nevypila, nemelo to takovy efekt, jako kdyz pak pri dalsi ociste do sebe nalila vic vody. Take o tom piti vody po 3. a 4. epsomce se tam zminovala. To byla jeji vlastni zkusenost, o tom se tady Jarda zpocatku asi ani nezminoval, pravdepodobne az pozdeji, nevim.
Kazdy by si mel jeste predtim nez zacne, precist dukladne celou diskusi o jaterce, pokud necemu nerozumi, mel by se radeji zeptat a pak se do toho teprve pustit, ale to az potom, az je skutecne dukladne procisteny klystyrama a sankou. Pokud si nekdo ale udela jen 2 klystyry a jednu sanku a nezbavi telo pred touto ocistou telo poradne od toxinu, muze nastat tento problem. To pak jatra nestaci najednou cistit a je zle.
Ja jsem to zacala vlastne delat takto jak to pisu hned od moji 1. ocisty a tak to delam dotedka. Ja si ale moc dobre pamatuju, ze Jarda to tady taky nekde zduraznuje to piti mezi 14-18 hod, protoze nekteremu clenovi, tady od nas z diskuse bylo zle, protoze to nevedel a vubec nepil uz cele odpoledne. Myslim, ze to byl Xion?, uz si ale presne nevzpominam kdo to byl a hledat se me to nechce. Jarda tam vysvetloval, ze se musi poradne kazdy zavodnit do 18 hod, protoze pak uz se pit nema.
Ty si vazne myslis, ze ta voda muze zpusobit nevolnost? Clarkova to sice jak rikas ve sve knize uvadi, ale ja si myslim, ze voda rozhodne na zavadu neni. Nevim, nechci se tady o to s tebou prit co je lepsi, mozna, ze se pletu, nechame si to radeji vsechno vysvetlit od pana Jardy, co rikas?
Ja to budu delat nadale tak, jak jsu zvykla to delat, me to takto opravdu vyhovuje, nikdy me spatne nebylo a doufam, ze ani nebude, no uvidime, planuji tuto ocistu na nedeli a pondeli. A navic, jsme prece na blogu pana Jardy, a tak se nebudu ridit knihou Clarkove. Ja spoleham na Jardovy letite zkusenosti, ma to vsechno za ty roky nejenom v hlave, ale navic taky na vlastni pest odzkousene a vi tudiz o cem mluvi. Me v mem zivote zatim nikdo neporadil tolik dobreho, jako Jarda. To, co na me zkouseli ti kouzelnici v CR a taky tady v USA, to vzdycky stalo s prominutim za velike hov...
Tady najednou po tom, co jsem vysadila vsechny leky a v lednu jsem zmenila komletne svuj jidelnicek, zacala jsem delat postupne ruzne ocisty (ty ocisty me odstranily mimo jineho take veliky stres), zacala jsem denne chodit na spaciry, podle toho jak to vyjde, nekdy hodinku a nekdy i dve. To by me nikdy nenapadlo, ze chuzi si muze clovek tak srovnat pater.
Ted mam problem uz jen jeden a to s ustni dutinou. Behem 15 let jsem mela jen dvakrat vrtane nejake male kazy na zubech a od roku 2008 uz zadny problem nebyl. Ale co jsem zacala s ocistama, tak me boli dasna pokazde na uplne jinsim miste, (a to po jakekoliv ociste) posledne se me z toho vyvalil nejaky bordylek a to jak se divam do svych poznamek, bylo to tyden po ociste jater. Hned po ociste to zacalo pobolivat a stupnovalo se to, az to po tydnu vyvrcholilo a vylezlo to samo ven (hodne zrejme pomohl pust, ktery jsem nasadila hned kdyz to zacalo krute bolet) a pak se to zase samo zacelilo a uzdravilo se to behem dalsiho tydne, behem navratovky, bez jakychkoliv leku. Ono po kazde ociste ze me vzdycky neco leze take v podobe hlenu ...nosem, krkem, taky spodem.
Mela jsem v roce 2008 rakovinu, byla v uplnem zacatku (dneska uz vim jakou velikou chybu jsem tehdy udelala, ze jsem nepatrala na internetu a nepomohla jsem si sama, ale sverila jsem se okamzite do rukou tem umelcum v bilych plastich). Urizly me nastesti jen maly kousicek tkane (muj nalez byl tehdy 8 milimetrovy zarodek a po odebrani vzorku me to nebyli ani schopni tesne pred operaci najit, tak to bylo malinkate, 2 lekarky to v Brne hledaly 3/4 hodiny!) Nechapu dodneska, proc jsem odtamtud tehdy neutekla???
Vybrala jsem po operaci 25 davek ozarovani, pak me nasadili Tamoxifen, ale brala jsem ho jen 10 mesicu, zadnych 5 let jak si prali na Zlutaku. Zacala jsem pak uz tehdy trochu koketovat se zdravejsi stravou, jedla jsem co nejvic zeleniny a ovoce, ale nevedela jsem v te dobe zhola nic o nejakem cisteni strev a organu, to az jsem se uplnou nahodou ocitla tady, o poslednich vanocnich svatcich. To me uz tak strasne bolela cela zada a kycelni kloub, ze jsem se nemohla ani vyhrabat z kresla, hlasite me ten kloub krupal, hlava me trestila, bolelo me za krkem, kolena, prave rameno, byly dny, kdy me znecitlively bud prsty na leve ruce, nebo na leve noze a ja jakobych ztracela balanc pri chuzi, no to bylo neskutecne, tak jsem se rozhodla hledat pomoc a radu na internetu a podarilo se me najit tyto stranky, diky panu Bohu!
Do te doby jsem si myslela jak spravne nejim a jak delam vsechno nejlip, ale prdlacky. Jedla jsem dost blbe a moje telo nemelo ani dost vitaninu, mineralu a stradalo. Snad jen diky dobre vire se me ta rakovina nevratila zpatky, vzdyt jsem byla plna plisne a jeste pred mesicem ze me sly ty hnusy ven po ruznych ocistach. To ozarovani dalo moji imunite zrejme poradne na prdel a taky ty ruzne rentgeny, leky a injekce, kteryma me zasobovali lekari po cela leta a ze jich bylo hafel.
Takze pokud budou lide poradne cist tyto stranky, delat si zapisky do bloku a neustale se ptat na vsechno mozne, na vsechno, cemu nerozumi, tak verim, ze se ze svych potizi vyhrabou, tak jako se ja z nich pomalu, ale jiste hrabu. Tedka vyrovnavam deficit C-ecka (neuveritelnych 95tbl/denne - 500mg) doufam, ze se me to podari co nejdriv srovnat a moje ustni dutina se uplne zotavi. Dalsi plan je cisteni zubniho kamene pomoci MMS, ale to jsem ti uz psala, snad to taky pomuze a nebudu s tim muset jit k zubari a riskovat zase nejakou infekci a rozdrasani dasen, ja to cisteni "tam", tak strasne nenavidim. Mozna ze jsem ale to mela delat uplne opacne, nejdriv si vycistit ten kamen pomoci MMS a pak teprve brat to C-ecko, jenze ja jsem to MMS nemohla tady nikde sehnat, nakonec se me to podarilo pres Ebay a dost dlouho to trvalo nez me to prislo, pak jsem zase nemela destilku, tady je to vsechno na draka. Takze mezi tim, kdyz me zase zacinala pobolivat dasna, tentokrat po kavovem klystyru, tak jsem nasadila to C. Tedka je me lito to prerusit. Uz i tak jsem to prerusila na jeden den kvuli sance. Ale stejne ani nevim, jestli bych si treba ty zuby s tim cistit mohla a soucasne pritom pojidat C? ...vzdyt nemam v umyslu to polykat, nevis prosim te jak to je?
Bude to zcela bezpecne, kdyz si budu s MMS cistit zuby a jenom vyplachovat a kloktat? Ja z toho mam furt jakesi bobky. Ja vzdycky o vsem tak dlouhou dobu rozjimam, nez neco udelam, ale nekdy se to kupodivu i vyplati, smich!
Mej pekny vikend! M.
Pokud mate nekdo zkusenosti s tim dorovnavanim C a zaroven s cistenim zubu s MMS, prosim poradte! DEKUJI! Nejradeji bych to uz zacala delat, protoze moc dobre vim, ze na tom kameni ziji bakterie, ktere me ty problemy dasni zpusobuji ...a nebo se pletu?