[quote="Pavel Veselý":2tva6091]Kometa:No s hořčíkem bez vlasovky taky opatrně,nevíte v jakém stavu máte ostatní minerály-může to nakonec dopadnout hůř než před doplňováním.Pokud jste od přírody vystresovaná tak je potřeba hlídat stravu a jíst hodně,tuším že jste psala že nemáte menses-to nemusí být od štítné ale klidně z podvýživy.Luštěniny sami o sobě jsou velmi antimetabolické a štítné vůbec nepomohou.Pokud se cítíte celý den mizerně ale v 8 večer je Vám najednou dobře tak to určitě není v pořádku a není to tím salátkem.Jak to dopadlo s měřením teploty?Kolísá nebo je stále nízká?[/quote:2tva6091]
Na vlasovku se chystám, ale pořád nevím, do čeho mám ty vlasy dát a kam poslat (ta informace o nějaké společnosti v kauflandech mě mate). Ale trpívám na křeče lýtek, takže doplňuju většinou 50-100 mg denně. BMI mám 21, takže normální váha, kterou si takhle udržuju už roky. Jím dost, jsem žravá, ale čím dál tím méně kaloricky.Luštěniny jsou antimetabolické... hmm.. ale z něčeho ty bílkoviny brát musím a maso jíst prostě nechci.
Myslím, že to, že sjem se večer zítila dobře, bylo způsobeno tím že jsem už měla po práci, zasportovala jsem si-tudíž vyrobila nějaké endorfinky -a už jen odpočívala.
Časté měření moc nezvládám časově. Ráno mám téměř vždy 36,3, dnes jsem měla výjimečně 36,4. Včera jsem posnídala ovoce s tvarohem a vločkama, lžíce kokosového oleje, lékořicový čaj a guaranové kafe - no a dopoledne jsem naměřila nezvyklých 36,9 ... Ale dneska jsem se přes den prolévala lékořicí a guaranou, cítila jsem se moc dobře (v práci jsem se dnes nepředřela