pv33 píše:
]Alertere, mozna se i tech skutecnych sutru zbavi a mozna ne, ale pokud ocistu dodela, tak koliky pravdepodobne mit nebude. A co se tyka operace, ma znama ji mela, nevim presne kdy, ale posledni dobou mela stale problemy a bolesti obdobne tem zlucnikovym a mela pry ucpane zlucovody a resilo se to dalsi operaci na jejich ocistu a rozsireni zlucovodu. Nechtela o tom moc mluvit, ale asi je i tato tematika nekde na netu. Andreas Moritz a dalsi, co se zabyvaji ocistou jater a zlucniku pisi, ze i lidi, co si ho nechaji uriznout potrebujou ocistu olivovym olejem minimalne stejne jako lidi, co si zlucnik nechali. Zatim zadne problemy nemas tak to klidne ignoruj, ale kdyby nekdy casem problemy prisly, tak ti treba pomuze vedet, ze ocistu zlucovodu lze delat i jinak nez skalpelem.
Ahoj pv33 ... uz som tu pisala, ale nikto mi neodpovedal
uz pomaly treti rok sa snazim vypudit kamienok zo zlcnika, teraz v septembri som robila svoju 26. ocistu, vzdy vsetko prebehne v poriadku, nemam problem, ale kamienok ostava, ako keby tam bol niekde zapichnuty - je pri vyvode, uz som vypila kila horcika a pila caje, aj vsetko mozne co mi bolo tu doporucovane a výsledok? ano citim sa dobre telesne, okrem bolesti na pravej strane - raz je to horsie, raz je to v pohode. robim ocistu nielen telesnu, ale aj dusevnu a duchovnu. Lebo som presvedcena, ze vsetko ma byt v rovnovahe. Takze otazka znie - co dál? s ocistami pokracujem jasne. dakujem za rady a nazory.