Petra píše:
Dobrý den Jardo, prosím o radu. V pátek jsem se pustila do jaterky. Vše podle plánu, v sobotu ráno to ještě vypadalo dobře. Udělala jsem klystýr. Po desátá přišla ta ovocná šťáva, jen dvě deci, protože, když jsem dělala jaterku na podzim, měla jsem celej půl litr a pak mi nějak bylo nedobře až do odpoledne. Po půl hodině hrušku a půl banánu a byl konec. Blbě od žaludku, bolest celého těla, povleklý jazyk. Odpoledně jsem vyzvrátila tu šťávu a ovoce. Pak jsem si dala za hodinu asi 4 piškoty, vypadalo to, že se mi ulevilo. Ale večer šly zase ty piškoty. Pak asi v deset večer šlo spoustu zelených kamínků, opravdu velký množství. Tak jsem si říkala, že buď byla špatně vyčištěná střeva před jaterkou nebo že by to udělal ten ranní klystýr, co myslíte?
Osobně se domnívám, že by bylo vhodné udělat řadu klystýrů, dokud nepůjde čistá voda. Vzhledem k tomu, že z Vás večer vyšla hromada kamínků, myslím, že není pochyb. Já provádím jaterku se čtyřmi až pěti klystýry a je to super a jestli jste postřehla tu mou fotku ze třetí jaterky (o pár stránek dřív), tak to ze mě vyšlo až po třetím klystýru.... Takže rozhodně doporučuju to co nejdřív vyčistit a je pokoj
Hold to tělo v sobě mít nechce a nemá zájem ani o jiné věci, když má zaneřáděné střevo a to dost silně... Můžete si to představit jako když uklízíte chodbu a furt Vám tam někdo chodí v botech... Jak dlouho by Vás to bavilo než by jste jim vynadala a vyhodila je ven, a to by to mohli myslet jakkoliv dobře, atd... Rozumíte mi?