[quote="Nickname":2fy2ueku]tady v tomto všem co jste napsal jste jasně dokázal, že nevíte
Vaše věty jsem označil čísly a tak budou i odpovědi...
1. jestli mluvíte o výkonnosti těla v klidovém stavu, kdy ležíte u TV a jediná Vaše fyzická aktivita je tlukot srdce a práce orgánů těla, tak to je přesně ten stav energetické potřeby těla v KJ který Vám změří bodystat a o kterém jsem již psal dříve a pak teprve můžete spočítat kolik těch potravin je potřeba sníst.
2. nesmíte?...právě že musíte, jinak je to střelba od boku a trefit se nemusíte!
3. proč někdo z mála tloustne je naprosto jasné! Tělo ví kdy nemá dostatek a ukládá do zásob! Hranice toho kdy ví, že dostane a pak neuloží a tlustý zase hubne je cca 2000 KJ od naměřeného základu!
4. podle Vás se přejídá, podle bodystatu to může být přesně tam kde to má být a ještě když se k tomu připočte další fyzická aktivita jako práce nebo sport, tak potřeba KJ roste!
Nejen že v mnou zmiňovaném pořadu to bylo mnohokrát vysvětleno, tak se tomu i v zahraničí věnoval známý kuchař Jamie Oliver a potvrzoval stejné závěry a rady z českého pořadu a dále to mám na sobě vyzkoušeno a potvrzeno i na dalších známých, kteří si dali říct a nechali si svůj stav změřit a poté jim to fungovalo!
[quote:2fy2ueku]Příklad mého stavu KJ kdy jsem měl ještě hodně výdeje energie ve formě fyzické práce a ledního hokeje
Naměřený bodystat 10.300 KJ + hokej 1h 4.860 KJ + práce cca 3.000 KJ = 18.160 KJ
a nyní zjednodušený příklad ve formě jídla...Kokosový olej - 540g = 18.382 KJ Rajčata - 20kg = 17.600 KJ atp. [/quote:2fy2ueku]
a pak přece není potřeba vše měřit a vážit
[/quote:2fy2ueku]
Ono, nie su cisla, ako cisla....mna zaujalo to, co pise pán Jarda tu na prvej strane