Ahoj nerad otravuju,ale potřeboval bych pomoct s kvasinkou. Především utvrzení že vše dělám dobře. Doma se na mě dívají jako na blázna a ja si nejem moc jistý. A jak bylo zmíněno je to i hodně o psychice takže kdybyste to jen nějak okomentovali.
S dietou jsem začal před pár dny.
Takže když vstanu dám jabl ocet do vody vypiji, snidani si hodin 3-4 vajicka na panev + hlavkove zeli porek cibule zaliju olivovym olejem.
Obed kus masa(Dle Sakulovy tabulky naprosto v pořádku, pokud někdo nejí maso jehovolba) prirodne zase hodne zeleniny treba redkvicky, brokolice, zaliju bud lnenym nebo konopnym olejem.
Během dnes Lapacho, Mate, Zazvorovy caj, medunka, hermanek. Take dávám tak dvě lžíce kokosového oleje a oříšky (Mandle) semínka (Dynovky, Lnene,)
Preparaty: Vytazek z cesneku, chlorella, Lepicol, Rybi tuk.
Večeře je kysané zelí.
Chtěl jsem dávat i sýry(Cottage, případně bezplísnove) nebo jogurt(hollanida čistý) ale obávám se reákce.
Trápí mě totiž večerní plynatost. Plivací test mi vyšel pozitivně ale nemám kromě lehčího akné a večerní nevolnosti žádné příznaky.
Takže bych chtěl jenom vaše schválení nebo aspon souhlas že je to okay. Případně co můžu ještě jíst.
Děkuju moc