sessue píše:
Dobry den,obracim se na pana Jardu i ostatní o radu.
Minulou sobotu t.j.17.1.2015 jsem celkem uspesne provedla 1.Sp presne podle navodu.Protoze jsem ranni ptace,zacala jsem ve 4 hod.rano.Vysledek celkem dobry.Rekla jsem si,ze po tydnu Sp zopakuji,abych streva vyčistila a po urcite době si udelala ocistu jater.Druhy den detska stolice s hnedymi hrudkami.Proste spokojenost,
Dnes t.j.24.1.2015 opet jsem zacala ve 4 rano,dle navodu,jen obyc.sul vymenila za Himalajskou,v pul pate vypila natřikrát první PETku,udelala uklony,masirovala bricho a nic,takze jsem zacala pit druhou lahev,kromne hrozneho tlaku v brise,opet nic,konec druhe lahve jsem vyzvrátila,rekla jsem si OK,ted vse pujde normalne jako posledne,pokracovala v piti,masaz bricha..opet nic,jen vse slo opet horem,zacla jsem hodne skytat a proste se ve mne nic neudrželo.nic jsem do sebe nedostala..podle rady jsem si tedy udelal klystyr,po nem se ze mne neco dostalo,ale proste jen to,co jsem nalila spodem,cekala,opet nic,nakonec jsem si tedy dala 1l
hermankoveho caje,pul sla ven opet horem,ale něco tam snad zustalo.
Na WC me to nenutilo a tak po pul hodine jsem snedla trochu ryze s maslem,vzala probiotika.zabalila se do deky a lezela.Nevim,kde jsem nyní udelala chybu,protoze první Sp byla skoro na jednicku.
dělala jsem vse stejne,jen rozdil byl v tom,ze včera,tedy v patek,jsem si vecer před spanim udelala klystyr s tim,ze rano proběhne vse snadneji.
Takze Sp neuspesna,urcite jsem nekde udelala chybu,snad jsem nic v sobe nepokazila.
Chtela bych poradit.Dekuji za kazdou odpověď.
Himalajska sul na to vliv nemela. Nejspis se vam tam vytvorila plynova bublina, ktera zabranila pruchodu vody, vratnik se neotevrel.