Peto píše:
Tak zacina ist do tuheho. Tep sa mi dvihal obcas na 100, takze definitivne dnes koncim. Kriticky je vraj 120. 59kg na 180cm mi velmi nesedi, vraj podla bmi pod 60kg zacinam mat podvahu. Nejake rezervy su, ale naco robit rekordy. Prechadzku som zvladol len tak tak. Sadol som si a dal dole bundu aj mikinu pri teplote nieco malo nad nulou, trosku som sa schladil, hoci nie az tak ako ten rus z videa 21 dnovy post cca 2 stranky dozadu, v spondom pradle a isiel aj do mrznuceho jazera. Btw rusky takisto velmi neviem. Keby som bol o rok starsi
Zacinam mat tlaky na bruchu a pobolieva ma trochu chrbat. Na zajtra mam prichystanu destilku 3l z mraznicky v nereze sa mi prave rozmrazuje. Dokonca som kupil v obchode destilku 0.5l s elektrolytmi a mineralmi v plastovom obale. No uvidime, prave ju mrazim. Takisto mam 1.5kg lososovych kosti na vyvar a kopu podmaslia. Podla Filonova na druhy den treba jest 3x1 prepelicie vajicko - aj to som zohnal, well 20km od domu, ale predsa. Akurat ten bolotov mix som neriesil - to je ina haluska. Mozno aj to raz bude. Kupil som aj 1/4 melonu - ale to az na 2. alebo 3. den ak sa neskazi. Do zasoby som si kupil aj zazvorove bezlepkove pivo, ked sa uz nato budem citit, tak to oslavim.
Mimochodom na suchom poste je zlto cervena urina skoro stale, hned po par dnoch, takze to nie je az taky problem. Akurat ze dnes som jej nemal ani 0.5 litra za cely den. Hneda nebola nikdy. Tu som mal raz davno ked som zacinal s morkymi a bez klystirov
Odvtedy som mudrejsi.
Ahoj Peto, pred chvili jsem se vratil domu. Kdyz koukam na tve parametry, tedy predevsim na vahu, tak bys to mel ukoncit. Filonov doporucuje koncit rano, protoze se nejvic lecis v noci a hodilo by se mit tu jednu noc navic. Ale jakmile bys videl nejake vetsi problemy, tak by asi bylo nejlepsi to zakoncit hned, protoze zaklad je si neublizit.
Pises, ze jsi nemel ani pul litru moci za den. Ja jsem to moc nemeril, ale myslim, ze do nejake doby jsem mel moc 2x za den vzdy tak 1,5 - 2 deci, takze celkem neco pod pul litru. A ke konci devitky urcite min, zase 2x denne ale necele deci, takze to jsi na tom asi jeste lip.
Predpokladam, ze nejpozdeji rano zacnes s navratovkou. Ja flakam kde co, ale prvni kroky navratovky ze sucheho jsem vzdy delal velice poctive. Vzdy 2 hodiny jsem popijel po douskach 250 ml vody tak, abych to dopil tak za 14 minut, pak naleju dalsi sklenici a dalsich 15 minut totez. Trochu jsem si pripadal jak cvok, ale pro jistotu jsem to dodrzel. A obdobne pak jeste ten vyvar.
Drzim ti palce,
Pavel