Můj stav po "šance"
Jak jsem psala, druhý den jsem musela ráno do práce. Cítila jsem se velice dobře, jen trošičku jako "motýl", malinko jako by se mi chtěla točit hlava, ale jen malinko a nebylo to nijak silné.
Břicho krásně ploché, cítila jsem se lehce, bylo mi opravdu moc fajn. Arogantní debilové, se kterými jsem v práci v denním kontaktu, mě vůbec nerozhazovali, byla jsem vysmátá. Kolegyně se mě ptaly co je, že jsem až tolik v pohodě, tak jsem jim popovídala o co že jsem to dělala, abych se vyčistila. Vzbudila jsem u nich zájem
Akorát jsem musela trochu improvizovat s jídlem, nestihla jsem ráno nikde koupit nic vhodného k jídlu a hrozilo, že budu hladem až do odpoledne. Naštěstí jsem v kantýně ukecala jednu slečnu, i když bych vám přála vidět její obličej
, aby mi dala jen rýži a hojně zalila máslem. To bylo tak jediné co se dalo pořídit, abych si do sebe nemusela nacpat nějaký příšerný sajrajt.
No, ale co je ještě důležité a chci se s vámi o tuto zkušenost podělit - šanku jsem dělala v sobotu, neděle práce, tam rýže, pak jsem si mohla koupit nějaký banán a jiné ovoce, to jsem jedla na večeři. A bylo mi fajn.
První defekace přišla v pondělí ráno. Nejdříve tvrdé bobky, světlé barvy, ale s hleny a zjevnými zbytky usazenin z čištění. Říkala jsem si, fajn, co jsem nevypláchla, ještě odešlo. Jinak barva a zápach jak psáno v popisech - jako od miminka. Po "špuntu" tvarovaná stolice, bez zápachu, světlé barvy, zkrátka jak má po šance být.
Jenže večer jsem byla domluvená s kamarádkou, že na chvíli sedneme a pokecáme. Původně jsme měly být u ní doma, ale nakonec to nešlo a musely jsme se vydat něam do restu. Hm, co si dát, že? Říkala jsem jí, že jsem po očistě (tahle kámoška je na raw stravě, celiatik a je v obraze). Nakonec jsme skončily u coly (no co, řekla jsem si, že aspoň vyzkouším co se bude dít - dala jsem si něco tak sladkého po opravdu dlouhé době). Podstatné je, že ze mě v úterý ráno, po tomhle úletu, šly nějaké šílenosti: nejdříve stolice odpovídající snězenému, pak ale temná hlenovitá polotekutá hrůza s černými a černozelenými fragmenty různé tvrdosti. Usuzuji, že se teprve uvolnila část usazenin ze střevních stěn. Je to možné?
Jinak pak následovala zase stolice, odpovídající tomu, co jsem jedla, světlá, dobře tvarovaná, bez zápachu (kromě oné coly jsem jedla rýži s máslem, banány a jablka)
Je možné, že se některé usazeniny dostaly ven až s takovým odstupem od šanky? Může tam nějakou roli hrát i "zhřešení" colou? (příště si takovou laskominu odpustím, ale aspoň jsem si otestovala co to se mnou udělá)
Tak cola dnes není co dříve a zpravidla obsahuje kofein, který u člověka, který nepije kávu, může vyvolat vyloučení bordelu z jater a pokud to člověk udělá do čistého střeva, bylo by to pochopitelně druhý den vidět ve stolici. Jinak sajrajt ve střevech je schopen vydržet i několik průplachů šankou, to člověk ani nepochopí jak se tam to svinstvo drží.