alanpro píše:
Dobrý den přeji. Od známého jsem se o Vás dozvěděl a tak Vám zkusím napsat o radu.
Již třetí rok trpím nadměrnou únavou, kterou jsem před tím nepociťoval. Po prázdninách jsem začal stavět domek, postavil hrubou stavbu. Začátkem února jsem na týden odjel do Rumunska za zimní horskou turistikou. Po návratu jsem onemocněl, příznaky byly podobné chřipce, měsíc jsem musel být doma, jen jsem polehával. Cítil jsem ještě takové prázdno v žaludku. Poté jsem začal chodit do práce, bylo mi trochu lépe , ale o nějském zdraví se nedalo mluvit. Začal jsem chodit na různá vyšetření krve, jater, interna, imunologie a nikde nic nezjistili mimo snad prvniho vyšetření v hepatální poradně, kde mi řekli, že jsem údajně prodělal EB virózu. Už nevím, jestli to nebyl jen dohad. Od té doby se to postupně zlepšovalo, ale do normálního stavu jsem se ještě nedostal. Měl jsem prakticky celoročně virózy s častým výskytem oparů. To se zlepšilo, co jsem v prosinci loňského roku přestal jíst česnek a pomeranče.? Nevím , jestli to bylo jen díky tomu. Stav bez viróz a oparů jsem využil ke zlepšení fyzické kondice běžeckým lyžováním. V polovině března letošního roku jsem opět dostal nějaký zánět horních cest dýchacích s pěknou rýmou, který se táhl celý měsíc. Stále se , ale cítím unaven. Navíc vůbec nemám žádnou sílu. V rukách cítím pěknou slabost, když něco dělám.
Byl jsem i u nějakých léčitelů a podle všech jsem zdraví. Jenže já o tom bohužel nic nevím. Asi jsem blázen.
Takže možná další pokus. Děkuji za případnou odpověď.
Vaše zadání je dosti obecné, na smysluplnou radu to chce detaily, jako jak probíhá defekace, jaké máte v průběhu dne pH moče, čím se normálně stravujete a podobně, abych si mohl udělat alespoň nějakou rozumnou představu o zdroji vašeho problému. Nicméně i z toho co popisujete se mi zdá, že trpíte značným překyselením a zvláště práce střeva a jater je špatná, proto se vám valí hleny do horních cest dýchacích. Pokuste se tyto detaily upřesnit a přepokládám, že se celkem rychle svých potíží můžete zbavit. Jasné je již teď, že detox střev a jater je nutností, čili to si trochu nastudujte, ať víte o čem se bavíme.