Maria píše:
Nevim kam zaradit muj dotaz,tohle vlakno me prislo nejprihodnejsi.
Dnesnim dnem mam 20.den pustu.Jiz 14 dni se mi cisti jatra,poslednich nekolik dni jiz neodchazi kousky zluce,ale "jen"tmava zapachajici voda.
Takto dlouhe cisteni jater je u me normalni,pac moje jatra jsou celkove slabsi organ.
Ted k veci:
Nejcasteji kolem 17,00 hodiny tj. v biorytmu ledvin a nasledne krevniho obehu,me zacne bolet zaludek(pominu,ze pri spicce cisteni jater me bolel cely den) a nasledne me zacnou pobolivat i jatra(Dost dobre nechapu,jak tyto 2 organy muzou takto soubezne regovat)Logicky jsem udelala zaver,ze jelikoz se toto spousti vesmes ve stejny cas, tak mam pomerne dost zaneradnou krev(jatra jako nejvetsi krevni pumpa nestiha). Premyslim,jak organismu pomoci.
Jediny vstup je pres klystyr. (Denne rano delam klystyr s urinou,zkousela jsem i hermanek,ten nic moc).
Můj názor je takový, že jste při té hladovce extrémně překyselená vyloučenými škodlivinami a pokud nechcete dávat cokoliv do těla, tak je možné ulevit organizmu od kyselin zásaditou koupelí, což bych i doporučoval. Změřte si pH moče a pokud bude nízké, tak je vhodné se cca 30 minut koupat v teplé koupeli s vysokou zásaditostí cca 8,5 pH. Nejjednodušší je nakapat do vany vody tolik chloritanu sodného, aby se dosáhlo to uvedené pH a v tomto roztoku louhu se odkyselit. Jinak se dá aplikovat množství jiných zásaditých koupelí, pokud uvedenou látku MMS nemáte k dispozici. Je zde někde popsána třeba koupel v epsomské soli, což udělá stejnou službu.