dodman píše:
Dobrý den p. Jarda mám 6ročného syna so zažívacími problémami skoro od narodenia. Zvýšená plynnatosť a časté kašovité stolice (3-6 denne) s prímesami hlienu a hnilobného zápachu boli pre pani doktorku prirodzené a ja som jej dôverovala.Vyústilo to do takých rozmerov že bol umiestnený v nemocnici po tom čo som jeho vybuchujúcu stolicu nezvládala ani stravou určenou od doktorky. Z nemocnice si navyše priniesol nejaký rotavýrus čím sa stav viac zhoršil. Následne bol vyšetrený kolonoskopicky a gastrofibroskopii. Z výsledkom bola doktorka spokojná ...nič ju nieje. I ked na lekárskej správe : Sliznica dvanástnika so stredne výraznou chronickou zápalovou celulizáciou. Zachytená je mierna intraepitelová lymfocytoza ale mikroskopický nález nesplna všetky kritéria aby bol zaradení do MARSH klasifikácie. Kompletne spracovaný material tvorený štruktúrami kolonickej sliznice s mierne krypt-deštruktívnym chronickým zápalom s ložiskami výraznej lymfoidnej hyperplázie, v infiltráte s prímesou eozinofilov bez kryptitídy, bez tvorby kryptových mikorabscesov a bez zachytenia jednoznačnýchi epiteloidných granulomov. T.j. k jeho nálezu z kolonoskopie a gastrofibroskopie. Mimo toho od narodenia má diagnostikovanú ichtiozu a pred 2 rokmi intoleranciu na laktozu. Dietu sme začali ihned po zistení dodržiavať.Pred 3 mesiacmi bol očkovaný proti tetanu. Od vtedy sa mu pohoršilo čo sa zažívania týka ale aj čierne kruhy pod očami a samotne boľavé očká hned od rána napriek výdatnému spánku, narušená psychika-zvýšená precitlivenosť melancholia, zábudlivosť, nesústredenosť a bojazlivosť. Navyše mu zistili histaminovú intoleranciu.Znovu sa mu zmenil jedálniček...Po konzultácii s lekárkou ktorá sa zameriava na histaminovú intoleranciu som zistila že viem z internetu viac ako ona som jej prestala dôverovať a chcela by som sa zamerať na alternatívne liečenie. Nie len jest daosin a upraviť stravu. Začali sme synovi dávať vitamin C a B6. Céčko až 10g. denne a jeho pokožka sa zmenila na nepoznaie od zdravého. To ma utvrdilo v dalšom hladani informácii. Narazila som na Vašu stránku a myslím že by ste mi vedeli pomôcť . Chcela by som spraviť objednávku na Vašu ponuku tovaru. A to Kminový olej, aztecku hlinu,horčík, sodu bic.,goji,kapucinku,dinove semienka, lugolov roztok....Chcela by som aby ste mi z týchto, alebo podľa Vás z iných vhodných produktov niečo pre syna vybrali a ja si to u Vás objednám.
Zajímavé je jak medicínská věda dokáže obrovským množstvím věděckých výrazů a formulací složitě napsat že se zjistilo prd. Výběr zboží jste zvolila celkem správně, ale toto není na dopisování na fóru, raději se mě ozvěte telefonem, nebo přes skype a já vám potřebné informace poskytnu. Je tam potřeba testování a to i laboratorní, bez čehož se asi nehnete z místa a dle výsledků testů je třeba postupně stav rovnat.