srdecne zdravim. Rad bych se podelil o sve zkusenosti. Pred rokem jsem dostal boreliozu s dosti zrejme vysokymi hodnotami. Hlavne diky povzbuzeni Jardy jsem sel jinou cestou nez me chtel vest jeden lekar "per do sebe antibiotika, never ze pomuze bylina. Jak mel muj syn boreliozu jedl tolik ATB az mu bylo blbe..."
Sel jsem cestou posilovani imunity, ocista streva, trojcatko, lichorerisnice a par dalsich veci a dnes borelie jedna hodnota naprosto v poradku a druha hraniční. Chodim na krev a tam me povazuji za zdraveho. Vim ze musim vytrvat, borelie se casto schovaji, ale mam velikou radost.
Co mi radost nedela je moje hypofunkce stitne zlazy. Jde zrejme o dlouhodobou zalezitost, z duvodu neschopnosti počít- endokrinologie-mnohonasobne zvyseny prolaktin, testosteron pod normal-spermie líné- Euthyrox + Dostinex- radikalni zmena v řádu dnů, chtel jsem ohýbat železo a kácet stromy
- početí atp. radosti. Po case - vysazeni léků, -zdrava strava (bez masa, lepku, cukru atp.),sice denne trochu toho škrobu, ale stavy, smoothie, salaty, klystyry, guaranova kasicka, HCL, lugol. roztok, Taurin (ten mi nesedl) a zkousim obcas co se da, take jeste jinou cestou, primo bylinne kapky (drahe jak..) na testosteron (ten stale kolem hodnoty 9).
Ubyva mi sil. Prolaktin stale kolem 40, u muzu ma byt do 17. Asi se to u mne váže spolecne, seda mi to na mozek, psychika dost v čudu. Jsem pasivní, chci travit cas v kresle a nořit se do knih. Minimalni aktivita k detem, i když se zatím dá přinutit.. Už jsem pokukoval opet po Dostinexu, ale nechce se mi ty 2 - 3 roky hodit za hlavu. Mate li kdo radu, budu vdečný. Vyzkousim vse, jen vedet co. Jeste si musim počíst o te vlas. analyze, nic o tom nevim.. Diky