Očistu jater mám už tiež za sebou. Na koniec som to teda naplanoval na 13.4. Deň pred som zjedol jeden ovocny šalát na obed, večera žiadna. Tekutín bolo okolo 3 litrov. Druhý deň do 15:00 som vypil 2 litre jablkovej štavy, potom ďaľšie 2,5 litre tekutín. Celú očistu som si rovnako ako Xion posunul o jednu hodinu a začal v 23:00. Všetko prebehlo bez bolesti alebo nepríjemných pocitov. Akurát som mal celý deň pocit, ako keby vnímam väčší tlak na miestach kde je pečeň. Z toho dôvodu som grepovo-olivový nápoj vypil v stoji pri posteli na ex a ihneď sa dal do polohy na chrbáte. Do 23:40 sa nedialo nič zvláštne, miestami som mal pocit, že sa niečo vo vnútri hýbe, ale žiaden konkrétny tlak, pohyb som nevnímal. Kamienky zo mňa ráno nevypadli žiadne, akurát veľa plávajucich zelených guličiek o veľkosti 2mm, jednu som rozpučil a ostal po nej zelený maglajzový asi tukový fľak. Dohromady ich odhadujem tak na 50 kusov. Keď to teda zreferujem, napriek tomu, že to bola moja prvá kúra, tak všetko prebehlo naprosto hladko. Striktne som da držal návodu. Tajne som dúfal, že nejaký kamienok vypadne, keď o 30 minút po poslednej dávke epsonskej soli vypijem väčšie množstvo vody. Vypil som teda 1,5 litra behom 2minút, no žiadne kamienky sa nekonali. Asi teda čakajú na daľšie očistné kúry. Najbližší nov/čierny mesiac vychádza opäť na 14 deň v mesiaci, teda asi bude najlepšie kúru plánovať na 12.5.2010.
Kód:
Čierny mesiac v najbližsích mesiacoch
05 Máj - 14. deň
06 Jún - 12. deň
07 Júl - 12. deň
08 August - 10. deň
09 September - 9. deň
10 Október - 8. deň
11 November - 7. deň
12 December - 6. deň
Ty kuličky jsou právě ty kameny, nejsou to tvrdé kameny, jak si každý představuje, ale cholesterolové, které jsou jako z vosku a v záchodové míse plavou, čili vše je v pořádku a proběhlo to správně. Navíc na první pokus jich bývá celkem málo a při dalších pokusech se dá očekávat větší nadílka.