Takze , predbezne skusam spolu s albendazolom brat klinceky, palinu a Lugolov roztok, a mam pocit, ze sa to dokonale doplnuje, teda ze to zabera lepsie. Teda nieje to ako na curezone, kde je doporucenie, ze by sa to nemalo robit spolu. (prikladam
link) Naopak, pride mi to vhodne, ze sa parazity snazia ujst z creva pred klincekmi a palinou, lebo v tele ich dobehne albendazol. A to, ze nesu patogeny, nevadi, hlavne sa ich zbavit, a potom sa doliecit z toho, co to napacha. Albendazol ucinkuje v tele a nie creve, takze sa nemozu pred nim ukryt ani do creva, lebo tam ich cakaju klinceky. Cize ostanu v tele a tam ich pomaly vycerpava albendazol. Navyse je to dobre aj v tom, ze albendazol ich priamo nezabija, takze telo si moze regulovat, ktorych kedy kde znici. Takisto MSM zabera rozhodne dobre s Trojcatkom, citelne to zdviha ucinok kury az tak, ze by sa dalo oznacit za plnohodnotneho clena k tym trom. Cele to funguje dokonale, ako symbioza. Teda albendazol, palina, klinceky, jod a MSM.
A na tie patogeny, co roznasaju, mi zas pride vhodne brat koloidne striebro, to ale nemam, takze to neskusam, ale mohlo by to fungovat velmi dobre, ako doplnok. A rovnako aloe vera.
Takisto, mi pride vhodne mat pripraveny silymarin, a ked nastane nejaky detoxikacny prejav, alebo Herxa, okamzite zobrat aj 900mg silymarinu denne.
Rozmyslam, ze zostavim vylepsenejsiu antiparazitalnu kuru podla tohto navodu. Lebo ucinok trojcatka, ani samotneho albendazolu nieje zas tak vysoky. A hlavne, tie klinceky treba brat nalacno, nie po jedle. To drasticky znizuje ich ucinok.
Inak to trojcatko ani netreba robit naplno pocas albendazolu... uz zaradit len obcas palinu a klinceky, spolu s MSM, zabera dost dobre. Mozno by stacilo len obcas, v niektore dni zobrat tieto veci, aby parazity zacali zdrhat z creva. A MSM brat nepretrzite, lebo to im zabranuje prisat sa na crevnu stenu. (to je ale aj v curezone, ako doporucenie, brat ho aj k chemickym, iba o prirodnych prostriedkoch sa tam pise, ze ich treba prestat brat) Teda, ze mam pocit, ze to nieje tak, ako bolo pisane na curezone, kde vyslovene ten navod prikazuje zastavit vsetky prirodne prostriedky. Nieje to tak, cim viac parazitov sa totiz vypudi z creva a ujde do tela, tym lepsie, lebo vsak tam ich caka albendazol.
Chcem este dokoncit cely cyklus kur, aby som zistil, ci sa mi to len nezda, ale zatial mam pocit, ze ucinok takejto kury sa rapidne dviha, a konecne aj nieco zlikviduje.