deniskas píše:
Dekuji moc, dodrzujeme vse do puntiku, prece jen clovek s rakovinou ma velkou motivaci,kdyz se chce uzdravit.. mam o tom dost nastudovano,mame kucharku i ucebnici.. jen je mi zahadou,ze nelze v CR nikdo timto zbusobem vyleceny dohledat. Jak dlouho podle vas muze trvat,nez se clovek vyleci?Nekde jsem cetla 8-12tydnu,opravdu to muze fungovat tak rychle?Je mi jasne,ze dieta se musi dodrzovat i po uzdravni,nelze se vratit k puvodnimu jidelnicku,ale jak jsem psala,kdyz ma clovek motivaci,tak to neni az takovy problem
dekuji
Mozna pro tu absenci ceskych prikladu se do toho dodrzovani na 100% pusti malokdo. Tak to je i u nas pri slozitejsi rakovine prsu. Nalez pred dvemi lety. Olej s kozim tvarohem, kysele zeli, psychika, atd, ale v kombinaci s dalsimi praktikami jako homeopatika, akupunktura, caje, bylinky, cds...a protoze se k rakovine pridala borelioza, tak po nejake dobe znovu na dva mesice cds, atd. No a ted prave Bressovu kuru. Vsadit celou kartu na Budwigovou se asi lidi boji, byt veri, ze to neni zadny blabol. Takze se da rict, ze zena taky jede Budwigovou, ale ...
Co se tyce toho znameho, co mam potvrdit. U nej jsme olej poprve ochutnali. Byla to rakovina v krku, prorostena az do mandli. Jenze: probehla operace, pak castecna nedokoncena chemka(pak podepsal reverz) a pak teprve najel na Budwigove lecbu. Navic ji casem taky zkombinoval s dalsimi praktikami, jako je uzivani cds. Je to asi 8 let. Cds popiji celou dobu, obcas si da i maso-ryby. Pestuje si doma zeleninu, aby nemusal ty jedy z obchodu, atd. A je ok. Kazdy pripad je slozitejsi nez se napise na netu.
Co se tyce vyleceni za par tydnu: Vetsina rakovin vznika roky. Telo potrebuje zregenerovat, vycistit a posilit imunitni system, protoze na tom se lecba stavi. To nejde tak rychle. Nicmene jsem presvedceny, ze ten celostni pristup funguje. Dozivotni tabu nekterych jidel, chlastu a jedu je po rakovine dulezite. Pri dlouhodobem porusovani se ta bestie vraci i po mnoha letech.
Jo a jeste k tomu zverejnovani pripadu. Malokdo to verejne popise. I zene se do dlouhych debat a probirani detailu, co lidi zajimaji, vubec nechce a je ji to neprijemne. Na net o tom sama nenapsala nikde ani carku. Zverejneni nese riziko zodpovednosti prinasi to taky dost neprijemne napadani a osocovani skeptiku.Co jsem si jen ja sam o sobe precetl... a byl jsem z toho hodne spatny, plny pochybnosti o zvolene ceste. Hlavne z pocatku me ty utoky skeptiku strasne deptaly. Lidi se tomu chteji vyhnout, takze si radeji hledi sveho. K tomu jsou navic nektere pribehy vylhane. Nasel jsem i zde psani od nejake zeny jak se vylecila nejakym pripravkem. Sel jsem za tim a zjistil ze to rozseva po netu stake jedna osoba, tak jsem ji nakonec v diskusi osudy. cz oslovil a chtel dalsi podrobnosti. Prvni me osocila, ze jsem troll, pak, ze jsem maskovany doktor a kdyz jsem neprestal byt zvedavy, tak byla tak vulgarni, ze musel admin diskusi smazat. Jeji pribeh tam ovsem nechal, protoze potrebeje navstevnost stranek. Chci tim rict, te jsou v to prachy nejen ze strany farmacie a doktoru, ale i ze strany alternativni mediciny. Mam znamou, u ktere to zacalo bouli na trislech. Spolehla na doktory a dnes ma metastazy po celem tele vcetne mozku. Nejaky znamy doktor ji pry donesl vytazek ze stira, ktery ji pomuze. Na par tydnu, za moc penez. Pritom je rodina s malymi detmi financne uplne na dne. Penize jsou vsude az na prvnim miste... a tak je nutno si vazit lidi, kteri jsou ochotni pomoci nezistne. I od nich je ale rozumne informace overovat. Koneckoncu jde o zivot.