sparcoo píše:
Jste moc hodní, že mi stále dáváte rady. Vše si čtu a zapisuju. Problém je, že jak jste si všimli nedovedu to zpracovat do nějaké funkční podoby. Napíšu co nejstručněji co mi je a zkusíme spolu sestavit nějaké body co bych dodržoval. Za to vám budu moc vděčný.
Takže z nových testů mi vychází nákaza Ebv, CMV, Borelie, Bartonela a plicní chlamydie, po gastroskopii je patrný Helicobacter.
V průběhu dvou měsíců bych měl dostat nitrožilně Ceftriaxon 2g k tomu bych rád užíval pulzně Metronidazol. Tím bych chtěl skončit celou léčbu chemií.
Do té doby bych chtěl zlepšit trávení a vylučování, celkově zvýšit kondici, včetně té psychické. Mám spoustu zdravotních potíží, které se neustále střídají, jsem dost slabý. Psychika špatná, vše mne rozhodí, mám strach cestovat.
Jedl jsem cca rok převážně jen maso, zeleninu a tuky ale po roce mi to najednou přestalo úplně trávit.
Jídlo mi zůstává v žaludku a někde v horním trávicím traktu a nepostupuje dolů. Bez klystýru si prostě nedojdu. Cítím se stále plný a nedostanu do sebe větší množství jídla - pak nemohu dýchat a jsem zahleněný. Krkám a to hlavně živočišné bílkoviny, často mne pálí žaludek, když dám hodně tuků.
Na obiloviny i ovoce mám reakce, ekzém a svědí mne celé tělo.
Doma mám Betain, Ox bile, Bentonit, Černé uhlí, konopný výtažek, DMSO,....
Rád bych tedy začal dodržovat nějaký pravidelný režim, který pak s vámi budu konzultovat. Neměl by být příliš náročný.
1. Psychika - rád bych zase začal pravidelně chodit (toho jsem se vzdal, když se vrátila maminka), správně spát a udržet si klid i když se mi zrovna něco nepovede (to bude těžké).
2. Strava - tady bych potřeboval přesně poradit konkrétní potraviny a kombinace jednoduché na přípravu i nákup. Stále se snažím motat kolem GAPS ale nedaří se.
3. Doplňky, bylinky,... Tady jsem také ztracený úplně
4. Další procedury - u tohoto se snažím vyrobit si saunu, deska se žárovkami bude brzy, teď ještě sehnat skříň. Klystýr - jsem schopen dělat ale nevím jestli budu mít sílu dělat ho denně, také nevím jak po něm zase správně nastartovat zažívání, Koupel - tady je problém s nízkým tlakem, dost mne to vždy únavý.
To je asi vše, kdyžtak ještě dopíšu.
Kdo mi ještě bude ochotný věnovat čas budu za to moc vděčný.
To se motáme stále v kruhu a nyní jste pouze tak nějak shrnul většinu toho co jsem vám již radil že máte dělat. Stravu nejsem schopen odhadnout co dáte a je to nyní v zásadě jedno, prostě jednoduchou racionální stravu s tím že vynecháte z jídla cokoliv kde si nejste naprosto jistý zda do toho nemohl někdo něco přidat. Pro snazší pochopení do chleba, nebo rohlíků se něco přidat dá, do balené rýže dost těžko. Prostě budete jíst jenom prvopotraviny ne polotovary, nebo zpracované potraviny a v žádném případě takové sračky jako hořčice, kečup, majonéza a jiná dochucovadla. Z těch výsledků testů je skoro jisté že máte málo mědi a hodně železa a měl by jste brát humáty na inhibici virů. Byliny bych zaměřil na psychiku a trávení, ale to jsem vám již také radil. Sauna by vás dost posunula, minimálně viry nemají rádi teplo.