"lytka nejvic protoze po tech mi prebihaji takove vlny, neco jako svalove zaskuby, nabehy na krec. Hlavne na levem."
také podobné nepríjemné vlny na ľavej nohe, lýtko a hlavne prsty na nohách, ktoré sa ako keby samé skrúcajú, najčastejšie večer okolo 22-24 hodine večer - to mi občas liezlo na nervy a kvalitne. len naozajstný kŕč som nikdy nemala.
som ale odpozorovala, že sa mi to objavovalo v minulosti vždy, keď som zjedla veľa niečoho slaného, napríklad tvrdý syr. to by myslím bolo v súlade s teóriou o nedostatku draslíka.
viem, že horčík mi na to nezabral hneď, dokonca sa to niekedy v začiatkoch ešte zintenzívnilo, napríklad aj pri pečeňovej očiste, po vypití epsomky, kde je horčíka veľa. sa mi to zdalo dosť čudné.
a potom to nejako zmizlo, ani neviem kedy. som si na to spomenula až teraz, keď si to napísal, že už som to dávno nemala. zvláštne, ako rýchlo si človek zvykne na lepšie a zabudne.
zrejme treba len dať telu viacej času. ono si ide svojím tempom, a to, ako si to my naplánujeme časovo, ho jaksi nezaujíma, sa obávam