Dakujem za prijatie, a mal by som hned aj dotaz: Nakolko sa mi v zahranici podarilo zaobstarat si iba klinceky/hrebicky (nebolo to proste spominane trojcatko), tak som si naordinoval mlete hrebicky do kaplusi velkosti 00. Boli relativne velke
Vazim 89kg, vyska 185cm, kazde rano 2 hodiny cvicim (zvycajne hned po 500ml KK) resp okrem vikendu - to mam den hrocha
Pocas 10 dni som ich papkal stylom:
1 den 3x2 kapsule
2den 3*3 kapsule
3den 3*3 kapsule
4den 3*3 kapsule
5den 3*3 kapsule
6den 3*3 kapsule
7den 3*3 kapsule
8den 3*4 kapsule
8den 3*4 kapsule
10den 3*4 kapsule
Vaha jednej rucne naplnenej kapsule bola +/- 0.6 az 0.7gramu
Dovod, preco som si posledne dni naordinoval dokopy 12kapsuly namiesto 9tich co som sa docital tu na fore bol ten, ze moj
mixera (nakolko nemam mlyncek) uz klinceky od zrejme ineho predajcu nerozdrtil uplne, ale v zmesi zostavali take napoly nepodrvene kusky.
Teraz moje otazky ak smiem:
1, planujem si kupit z zdraviAZ eshopu trojcatko: mozem tuto kuru zopakovat este raz? Prestavka by bola asi 2 mesiace. Dovod opakovania je ze som trochu pil alkohol, jedol maso
2, teraz som presiel na rezim
1x do tyzdna v stredu jednu celu davku pred ranajkami, a zaujimalo by ma, ci mozem tu davku zhltnut
asi hodinu po 2hodinovom cviceni ktore zakoncim 1litrom plnotucneho kefira. 3, vyssie uvedene davku pocas stredy som si nadstavil na 12kapsul velkosti 00. jedine co som citil bolo ze sa mi trochu odgrglo, inac pohoda (tiez z dovodu nedokonaleho nie pomletia ale pomixovania). Mozem ostat po dalsej 10-dnovej serii trojcatka na takejto hodnote?
PS: mimochodom plast ktory bol na dne sklenenej nadoby
mixera posobenim neviem akej latky ktora sa uvolnila z hrebickov uplne zmakla a to az natolko, ze cierny plast mal zrazu konzistenciu neuvareneho moduritu...
Dakujem za odpovede,prajem pevne zdravie a odhodlanost, a zrejme sa coskoro ozvem koli nakupom a vyrovnaniu mojho dlhu