Jarda píše:
Jakýkoliv pohyb je vhodnější, než statické polohy, čili napustit a cokoliv dělat, ideální je chodit do schodů a zpět, to vás zahřeje také a nálev se ve střevě pohybuje, což ho dobře čistí.
Tak je změna znát, udělám svíčku, namasíruji břicho, chvíli se pohybuji a už to chce ven. Jinak s očistou žaludku stále žádný pokrok, stále vyzvrátím jen nepatrné množství. Zkoušela jsem různé polohy, ve stoje, na kolenou..., dokonce už jsem jednu husu připravila o brk, ale zatím nic. Asi nedostatek představivosti
. Snad se to nějak překoná. Byla bych ráda kdyby ano, mám problémy především s krkem, hodně zahleněný, často mě to nutí během dne jakoby pochrchlávat, především pak po ránu, to trpím i na rýmu, také mám často povlečený jazyk, takže si říkám, že to samé bude v žaludku. Také jsme dělala plivací test, pro kontrolu dva dny po sobě. Výsledek je, že slina v provazcích padá dolů, polovina zůstane na povrchu. Bohužel jsem v zahraničí a ještě nějakou dobu budu, tak nevím jestli se mi tu podaří sehnat MMS, případně Epsomskou sůl. To byste nevěřili, ale například ph proužky tu v lékárně vůbec neprodávají
. Nakonec jsem nějaké sehnala, ale fungují jen od 6,2 do 7,8, takže třeba před chvíli jsem měla moč kyselejší, takže se změna barvy na papírku vůbec neprojevila. Jak moc kyselejší, to bohužel netuším
. Také s vodou to není snadné, reverzní osmóza je tu nesmírně drahá, tak se budu muset spolehnout na mrazák a vodu z vodovodu. Dále jsem našla vodu s ph 8,8-9,4, ale bohužel to není stolní voda, ale minerální s obsahem Na 8mg, Ca 13mg, Mg 6,4mg, K 1,6 mg. Vzhledem k tomu, že je to minerální voda, tak asi nebude vhodná. No směle do toho, ještě musím koupit odšťavňovač.