[quote="Jednorazovy_Nick":2sp6hxsk]Pán Jarda, to čo ste napísal je totálna NEPRAVDA.... Zoberte si všetky eskimákov, zoberte si krovákov, [b:2sp6hxsk]zoberte si ľudí žijúcich v dnešnej dobe v civilizácii, ktorí sa živia surovou živočíšnou stravou - hlavne surovou svalovinou a vnútornosťami, surovými žĺtkami, surovým maslom a mliekom. Sú ich tisíce po svete, množstvo z nich si vyliečilo rôzne choroby, nabrali svaly, atď...... Nie je to divné, že sa im to podarilo aj s 5x slabšou tráviacou šťavou, než mäsožravým zvieratám, a preto zákonite nemali to mäso stráviť
?[/b:2sp6hxsk] [b:2sp6hxsk]PROSTE JE TO BLUD[/b:2sp6hxsk], pretože my ľudia sme mäsožravci a plodožravci. Zrná v našej strave sú prístupné len vďaka fermentovaniu a vareniu, pečeniu - čiže vďaka tepelnej a fermentačnej úprave. Som v šoku, že nás ľudí spájate, pán Jarda, s bylynožravými zvieratami, hlavne, keď tie majú úplne iné trávenie než my ľudia... My máme OMNOHO podobnejšie trávenie s vlkmi, než s kravou, kozou, jeleňom..... Ešte stále Vám to nedošlo za tie roky ? Neberte to ako útok..... Ukážte mi človeka ako prežije na tráve, listoch, kríkoch, korienkoch, machu, atď....... LEBO TOTO SÚ BYLINOŽRAVCE ! A ukážte mi človeka, ktorý neprežije na dostatku mäsa (pokiaľ to nie je jedno percento z ľudí, ktorí majú veľké tráviace problémy)........... Tak dúfam, že ste si v tom už urobil jasno. Ešte raz - neútočím na Vás. Len nechápem ako ste mohli napísať taký omyl... Myslel som, že to patrí u Vás minulosti, napríklad roku 2008 (vznik fóra ?) až 2012 ...
PS : A - prečo nemá človek zuby ako šelma ? ... Skutočnosť je totiž taká, že človek neprešiel evolúciou tela... Resp. len totálne minimálnou.... A to už rovno z "človeka dnešného typu"... Už hneď vedel používať oheň, nástroje. Chlpy tvoria sexuálnu funkciu u človeka + potiacu funkciu, nie ohrievaciu, tú NIKDY neplnili.... Taká je realita. Ale to si uvedomíte ľudia až vtedy, ak otvoríte oči, a uvidíte, že Slnko je v skutočnosti maličké, je blizučko (plochej) Zeme, veľkosťou je ako Mesiac, a hviezdy sú HOLOGRAMY (je toho plný youtube - reálne zábery na hviezdy) vytvorené z frekvencie.[/quote:2sp6hxsk]
Mohl by jste si znovu přečíst to co jsem napsal a k čemu jsem to napsal. Pokud by jste to udělal, tak zde nebudete plácat to co jste sem dal. Moje odpověď byla k dotazu na vhodnost psích antiparazitik pro člověka a komentoval jsem jejich případné působení na