[quote="Jarda":23wmcsom]Tak přemnožil to asi ne spíše vymlátil a mnohdy pak chvilku trvá než si to sedne zpět. Musíte brát v potaz že pokud nyní není kadění ideální, což sice nepíšete, ale předpokládám že není tak toxiny z pochcípaných šmejdů mohou kolovat v těle a další se tvoří z tuku který tělo pálí protože nejíte. Toho svinstva ve vlastním tuku může být obrovské množství, tělo sem odkládá mnoho svinstva které nedokáže momentálně zpracovat a když člověk začne hladovět vše se uvolní a dělá problém. Tělo vám říká že je potřeba jíst a vy mu patrně nedáváte dost. Mimo dostatečné jídlo bych nasadil asi klystýry a snažil se ten bordel dostat z těla ven, nebo práškové uhlí které je schopno toxiny navázat a vynést z organizmu.[/quote:23wmcsom]
Děkuji za odpověď. Mohl bych se ještě zeptat, kdy a kolik doplňovat Ca, Mg, Na a K když mám pocit že jsou rozhozené elektrolyty? Dávám vápník 500mg s večeří a chlorid hořcíku během dne, draslík nedoplňuji protože mám vařenou zeleninu, salát nebo nějaké ovoce a sodík pomocí himalájské soli - do vody nebodo jídla, denně tak 2g soli. Dávám třeba i trochu medu a soli do vody abych nějakou vodu zadržel, jsem pořád takový malátný, s těžkýma nohama a mám pocit na omdlení. Proto mě právě napadlo že elektrolyty nemusí být v normě. Kafe se snažím nepit´, myslim že by se to zhoršilo.
Jak často se dá užívat aktivní uhlí? Nebude to pak mít nějaké nežádoucí účinky - nízký příjem látek z potravy apod? Dával jsem ho cca 30minut před jídlem.
Je dobré klystýrovat v takovém stavu? Nebo se mám najíst, dát si hodně medu ať mají