barunkaMM píše:
Dobrý den Jardo,
potřebovala bych poradit ohledně očisty jater: postupovala jsem dle návodu, spala jsem celou noc, průjem ráno se konal na několikrát (asi 10x), vycházely malé zelené, postupně větší zelené kamínky, musela jsem tomu pomáhat klystýrem. To tady vysvětlujete, že při deficitu Mg epsomská sůl nepůsobí tak výrazně.
Nakonec jsem napustila včerejší urinu, aby se upravilo prostředí ve střevech, vyšlo ještě pár kamínků, nějaké smetí- průhledná vlákna, ke konci už jen voda, to bylo kolem 10. hod.
Bylo mi dobře, byla jsem spokojená, jak se mi to pěkně povedlo, kamínky, uvnitř krásně zelené.
Vypila jsem asi tři sklenice vody, pak jablečnou šťávu, pak jsem snědla banány, pak oběd, stále chvílemi něco vychází, takové dozvuky.
Další vyprazdňování asi ve 13. hod. mě vyděsilo: vedle dvou dalších zelených kamínků vyšlo několik asi 0,4 cm průhledných rosolových kousků a pak takové zelené nitky. Co by to mohlo být? Bojím se, aby to nebyly nějací paraziti?
Asi ve 13,30 hod. další, větší vyprázdnění, zase spousta zelených vlákýnek-nitek a hlavně čtyři 2 cm velké načervenalé “fazole“ (foto 2) . Co to proboha je?
Jednu fazoli jsem celkem zlehka rozmáčkla, vypadá to, že vnitřek jsou bílé krystalky a kolem rosol. (foto 3) Odkud tohle vyšlo?
Jinak fyzicky se cítím dobře, odpočívám, od včerejška mě mírně bolí hlava, což se mi vůbec nestává, ale asi to souvisí s tou očistou.
Jardo, prosím Vás, co jsou ty zelený nitky a ty fazole? Mám strach, že tohle není “normální“ obsah zanesených jater a žlučníku. Velice děkuji za Vaši odpověď. Barunka.
Co se týká parazitů, to je klidně možné, ale musela by jste to dát na rozbor a je otázkou, zda to za to stojí se dozvědět, jak to vlastně je. Já to takto rozhodně určit nedokážu, ale na vašem místě bych byl rád, že to je venku a ať to je co chce, tak venku je to lepší, než uvnitř. Bolest hlavy je vzhledem k vyplavenému bordelu celkem normální v tom bych nic nehledal. Normální není cokoliv, co vyjde, normální je, že nevyjde nic.