Araila píše:
Dnes jsem pár podobných šroubů ve Feroně koupila (přesně ty samé, jaké Vy popisujete, neměli, ale rozměry až na délku a hlavičku zhruba souhlasí...přestávají je prodávat, tak měli jen zbytky). Pak jsem poprosila kamaráda (vyučeného soustružníka, který se ovšem již dávno živí něčím zcela jiným) a ten mi jeden ze šroubů ve svěráku provrtal. Sice zlomil jeden vrták, ale nakonec s mírnou tolerancí do strany vše dobře dopadlo.
Teď mi zbývá už jen koupit tu hadičku s regulačním ventilem a nějak jí na desinfikovaný šroub upevnit. Bohužel všechny hadičky, které jsou v nabídce českých obchodů, jsou plastové nebo gumové. Silokonové jsem nenašla žádné. Asi budu muset koupit tu gumovou, protože je pružná - a ten můj provrtaný šroub je 12mm, a ne 10mm široký, jak jste původně doporučoval). Jenomže tohle bylo vše, co se dalo sehnat.
Ještě mám jeden dotaz. Respektive dva.
Kamarádova přítulkyně, která se zabývá léčitelstvím a stala se náhodným svědkem naší šroubové úpravy, mne téměř hystericky varovala, že maximální množství klystýru musím omezit na 2 dcl a v žádném případě nepoužívat vlastní moč - ale pouze bylinné nálevy...Prý to tak doporučoval známý léčitel, páter Ferda a vše ostatní je škodlivé...
(Dotyčná je sice dle svých slov léčitelka, ale kamarád mi prozradil, že trpí zhoubným bujením (rakovinou) v oblasti ženských orgánů. Sama tvrdí, že si vždy dávala klystýr tak maximáně 2 dcl a totéž doporučuje i ostatním....Nyní chodí na chemoterapie...tak nevím. Její rady se mi nezdají moc důvěryhodné, když neumí pomoci sama sobě... )
Můžete mi říci, jak se díváte ze své vlastní zkušenosti na použití vlastní moči pro klystýr a jaké množství tekutiny považujete za bezpečné?
Děkuji
Na 12 mm budete shánět hadičku dost špatně, skoro vše je pasováno, na těch zmíněných 10 mm. Také není nutné, aby byla celá silikonová, ale stačí pouze ten ohebný konec, co přijde do konečníku, tak cca 30 cm, protože ten se maže olejem a olej rozleptává gumu. Manželka má také takto nakombinovanou sestavu hadiček a vyhovuje to již mnoho let.
Tak ji vyřiďte, že je blbá a pořádně si nastuduje, nejen část toho, co doporučoval známý léčitel, páter Ferda, ale i další prameny informací o aplikaci klystýrů, případně knihy o urinoterapii. Uznávaný léčitel, páter Ferda, byl nepochybně velice schopný léčitel a malá klyzmata, byla jedním z postupů, které doporučoval, to ovšem nijak nezpochybňuje užití velkých očistných klystýrů, které jsou u většiny chorob nezbytné a i z hlediska prevence, je vhodné je konat optimálně 1x týdně, případně 1x za 14 dní. Pokud obyčejný klystýr, při kterém projde střevem maximálně 5 litrů vody a to ještě na několik napuštění, porovnáte s odborně prováděným výplachem na hydrocolonu, kde střevem projde za cca 45 minut, až 180 litrů vody, tak Vám musí připadat čištění klystýrem, jako velice nedokonalé. Nyní to porovnejte s jejím blbým názorem na miniklyzmata o objemu 2 dcl a bude Vám ten názor připadat stejně směšný, jako mě. Užití miniklyzmat nijak nezpochybňuji, ale dávají se v naprosté většině případů, pouze jako léčivá, až do prázdného, vyčištěného střeva a jejich cílem není vyčištění střevní trakce od kalů a nánosů, ale terapeutické působení na střevní stěnu v oblasti pánevní. Tato malá klyzmata, nesmí navodit defekační reflex, měla by se ve střevě udržet a tím pádem zcela vstřebat, bez nutnosti vyprázdnění. Pokud to prováděla tak, že šla na záchod, tak to je přesně ten nejblbější postup, kde nefunguje ani jedno. Střevo se tak malým objemem tekutiny nevyčistí a účinné látky se defekací vyplaví, tím pádem se neléčí ani střevní stěna, jinými slovy, je to postup úplně debilní.
Rakovina ženských orgánů, vyloženě souvisí s čistotou tlustého střeva, protože tyto orgány, jsou v dokonalém kontaktu s tlustým střevem a přenos toxinů ze střevní stěny, je proto zcela přímý. Způsob, jak ji odstranit, je právě dennodenní čištění pořádným klystýrem, optimálně pouze vlastní močí, která má mimořádné desinfekční, fungicidní a bakteriostatické vlastnosti, se současnou úpravou stravy, která musí zajišťovat hlavně likopen a kyselinu listovou, dále pak upravit rovnováhu mastných kyselin, doplnit zdroje vápníku, hořčíku, zinku a celé spektrum vitamínů.
Moje vlastní zkušenost s klystýry, je stará více jak čtvrt století a mohu zodpovědně prohlásit, že čištění není nikdy dost. Poslední dobou konám klystýry pouze čistou nasbíranou urinou v objemu cca 1 litr a tuto dávku, celkem bez potíží, zadržím ve střevě cca 20 minut. Provádím je téměř denně a nezaznamenal jsem žádný problém. Jinak občas čistím střevo tak, jak doporučuji, to znamená na více napuštění, v tomto případě, tak na tři pokusy, kdy při posledním, zcela bez nějakých nepříjemných pocitů, dokážu napustit naráz, až 2 litry. Tímto se tlusté střevo vyčistí, až do céka, nebo jinak řečeno k slepému střevu a poznáte to tak, že pokud toto místo, po takovém napuštění stisknete, tak to tam bude šplouchat.