Behom asi 40 sekúnd po napľutí (zblízka hladiny vody) do pohára s vodou izbovej teploty (cca 20 stupňov) to v mojom prípade vyzerá takto...
Příloha:
sliny_1.jpg [ 250.4 KiB | Zobrazeno 10696 krát ]
Příloha:
sliny_2.jpg [ 258.56 KiB | Zobrazeno 10696 krát ]
Denne jedávam asi 180g sacharidov (cukor asi 10g, všetko ostatné sú viac-menej škroby z ryže, pohánky, hrachu, šošovice)... Asi tri roky (2014-2016) som bol v ketóze (denne do 40g sacharidov, viac nikdy). Za sebou mám okolo 100x sankhapraksalana, plno urinových klystírov (aj zo starej uriny, to naposledy pred vyše mesiacom), v minulosti (trištvrte roka dozadu) stovky derivačných kúpeľov, pravidelne (aj v súčasnosti) mlganie kokosového oleja (oil-pulling)......13-14 očíst pečene...
A toto je výsledok ?
Teraz vážim 83-84kg, konečne vyzerám dobre, ale ako vidím, musím ísť znova do ketózy, a znovu schudnem (kvôli strate vody) na asi 77-78kg....
Na nete som našiel duchovnú/duševnú príčinu kandidózy....
KandidózaJsme příliš slabí, necháme se užírat něčím, s čím každý jiný dokáže lehce bojovat.
Jsme málo přístupní kompromisům, neumíme se vyrovnávat s cizími impulzy, neumíme vpouštět na duchovní rovině to, co je nám cizí, je třeba poskytnout i tomuto prostor a neodsuzovat.
To akoby som čítal o sebe....tie duševné "stavy"...
Z toho mi vyplýva, že kandida vo mne čaká na tých "pár gramov cukru", aby mohla PREBUJNIEŤ z dôvodu mojej nešťastnej duše. Čiže mi ostáva prejsť tak na 30g sacharidov/deň (zo strúhaného kokosu, červenej repy, niečoho zeleného...napr. fazuľkové lusky), schudnúť na spôsob "prílišného vyrysovania" (stratím vodu, budem vyzerať zle, žiaľ...), a pracovať na svojej duši........k tomu jóga (5 tibeťanov robím roky a nepomáha to nejak
), dychové cvičenia, ďakovanie za život, za jedlo, za vodu (proste ďakovať za všetko, čo napr. nemajú bezdomovci), uzmieriť sa s rodinou (v tom, že ma veľmi trápi, že sme totááálne rozdielni...že s nimi nemám nič spoločné), bojovať so strachmi (ignorovať strach)...
A prečo som si spravil ten "slinový test" na candidu ? Pretože mám tieto príznaky (berte do úvahy, že si robím plno detoxu, cvičím, denne mám 16hod lačňovku, pijem až o 4hod po jedle, atď, proste samé zdravé návyky, takže nemám tých príznakov tak veľa ako bežný človek) :
1. často ma svrbí hlava
2. lupiny
3. ekzém v okolí úst, bol aj v podpaží (tam už zmizol), teraz je trošku na vnútorných stranách stehien (nie v blízkosti slabín, ale medzi slabinami a kolenom) na oboch stranách, o veľkosti veľkej mince.
4. niekedy ma svrbí pod prsnými svalmi, na krku, na zadných stehnách
5. oči citlivé na silné svetlo (nerobí mi problém ísť bez slnečných okuliarov tvárou smerom kde svieti slnko, len sa doň nemôžem pozrieť - lebo hrozí migréna -, a silné odlesky z bieleho auta alebo zo "strieborného" kovu či z okien auta ma "oslepuje", a na 50% po takom "oslepení" hrozí, že príde migréna....
6. Nemám dostatok energie v porovnaní s inými ľuďmi (napr. po 12-tke v práci, keď som robil 12-tky, som býval asi najviac unavený spomedzi všetkých kolegov,v podobnom veku)
7. atď, atp....
Avšak nesvrbí ma nič týkajúce sa intímnych miest, ani žiadne pálenie. A odkedy užívam (mesiac) kaolín a prasličku, tak aj to močenie mi príde lepšie, akoby som predtým mal nejaký zápal, a teraz už nie.
Tak isto netrpím na zapáchajúce vetry ("vetrím" primerane, hlavne nalačno ráno, poobede a večer prakticky takmer vôbec), "pšouky" mám teda "bez zápachu". A to už niekoľko rokov. Takže na toto u mňa "candida" nemá dosah...
Otázka na vás (pán Jarda, atď) .... zdá sa podľa foto a podľa príznakov ktoré som popísal, že budem mať tú kandidu premnoženú, že ? ...