Pefi : Ja mám pravidelnú stolicu, vetry nemám zapáchajúce (sú akoby len vzduch zo žalúdku premiestnený do hrubého čreva), a osobne cítim, že u mňa za moju náladu môže len a jedine to, ako som si posr*l život svojou sociálnou neaktivitou, zlými rozhodnutiami, atď. V tom mám jasno - u seba
Čo sa medi týka, podľa vlasovky mám +2 či +3% medi "nad normu", takže nedostatkom medi netrpím.
Vyšetriť anémiu som si nakoniec dnes dať nešiel (ospravedlnil som sa mailom), práve z dôvodu, že som názoru, že by ma znova riešenie tohto probému nejakými "doplnkami stravy" vzdialilo od toho, aby som sa zmenil ako osoba, aby som zmenil svoje činy/nečiny, svoj pohľad na svet, stal sa pokornejší, otvorenejší...
Chápeš, B12 mám zo stravy naozaj dostatok, veď v oboch jedlách dňa mám kopu živočíšnych bielkovín a tukov... Keď ho mám v krvi (alebo celkovo v tele) náhodou nedostatok, tak jeho dopĺňaním (aj tou najlepšou tabletkovou formou) len potieram problém vyvierajúci z duše.
Nemám najmenšej pochybnosti, že U MŇA OSOBNE je za môj zdravotný stav (anémia, nedostatok nejakých minerálov, možný nedostatok nejakých vitamínov) zodpovedná moja psychika, a nie naopak - že by nejaké výživové nedostatky a niečim spôsobené znečistenie organizmu (napríklad kandidou) vznikli ako prvé, a reakciou na ne by boli duševné problémy. Nie, to je vylúčené.Som rád, že v tom mám jasno.
Len nemám jasno v tom, ako dlho mi bude trvať si vyliečiť telo a dušu zmenou môjho pohľadu na svet, zmenou mojich negatívnych reakcií na udalosti s ktorými prichádzam do styku, a môžem len pevne veriť, že sa mi to podarí keď na tom budem pracovať
(čo budem, lebo iné východisko proste nevidím).
Som šťastný že začína jar, pretože to môžem využiť na dlhšie prechádzky, konečne pôjdem do lesa ("šedý" opadaný vyblednutý les ma irituje), a tam sa oplatí prechádzať aj hodinu a pol, dve, tri hodiny...a nie pol hodinu po tom blbom sídlisku, hoci aj keď 2x denne... Ale to je oničom, to sú sídliskové energie, chodník, asfalt, autá (preplnené sídlisko autami, už nemajú kde parkovať)... Je to čerstvejší vzduch než doma, ale žiadna príroda to nie je... a tá mi veľmi chýba.
Proste som zistil, že duša "velí" zdraviu/chorobe, a pokiaľ utrpenie duše nie je spôsobené ako výsledok zanesenia organizmu sajrajtom, ale je spôsobené reálnymi udalosťami/bôľmi/absenciami dôležitých vecí v živote, tak zdravie sa neprinavráti ničím iným, než vyriešením svojich duševných/duchovných problémov.Alopat patrí k tým najlepším radcom na tejto stránke, má veľmi veľké vedomosti ohľadom všetkého "hmotného", ale jeho nedokonalosť je v tom, že v podstate vôbec nevenuje pozornosť duši, a ak hej, tak je presvedčený, že za utrpenie duše môže napadnutie tela nejakými parazitmi, alebo na vine je nedostatočná výživa. Nie je to tak. Existujú predsa aj cigáni z osád, s otrasnou stravou, a niektorí z nich majú vždy úsmev od ucha k uchu, sú kľuďasi, atď... aj keď takmer nemajú čo jesť (alebo jedia cestoviny, olej, pečivo, najlacnejšiu slaninu, najlacnejšie párky, najlacnejšie kurčatá), a je okolo nich plno baktérií, parazitov.
Som skalopevne presvedčený, že parazity napadnú len telo človeka ktorý si "dosr*l" dušu zlými rozhodnutiami, zlým myslením, dlhodobou absenciou konania vecí ktoré túži vykonávať, a takým spôsobom oslabil energetické pole svojho tela až natoľko, že ho postihnú rôzne choroby... No a to je môj prípad... Ešte môžem byť rád že mám špičkovú stravu a detox, a vďaka tomu na tom nie som horšie...