pefi píše:
Skonamozrejme ze budu. Stefan-Bolzmanuv zakon nebo Planckuv zakon. Zari kazde realne teleso.
Sorry, tohle fakt nema smysl. Zkus si nacist neco o historii jednotlivych prirodnich objevu a to, co vedlo jiz pred mnoha staletimi k objevum odporujicim placatosti. S trochou snahy jsou mnohe jevy overitelne jednoduchymi experimenty. Pokud neveris vubec nicemu, tak si je muzescoverovat postupne jeden za druhym. S dnesnim vybavenim jsi na tom podstatne lepe, nez vedci v minulych stoletich.
Daj mi jeden dôkaz guľatosti Zeme...
Ty píšeš O NEJAKÝCH ZÁKONOCH..... alé nie sú to zákony prírody, sú to zákony NIEČOHO UMELO VYTVORENÉHO, tak, ako je UMELO VYTVORENÁ guľatá Zem. A s ňou popri iných "zákonoch" aj "zákon" gravitácie, pričom gravitácia neexistuje (inak, CAPSLOCK používam na zvýraznenie, nezvyšujem slovo).
Píšeš, že pred mnoho storočiami došlo k objavo ktoré odporujú plochosti Zeme......... Ty si nepochopil, že tie objavy boli VYKONŠTRUOVANÉ, bežný prostý ľud (vtedy to bolo koľko ? 99,99% ľudí ?) len "žral" také seno, aké mu "veda" dala žrať..... Začalo sa to vyučovať, celé storočia, a tak sa to zažralo v spoločnosti ako PRAVDA, že aj keď je to obyčajné veľké MEGAKLAMSTVO, ľudia majú klapky na očiach, rovnako ako aj ty.
Dôvod prečo sme klamaní ohľadom guľatosti Zeme hovorím ja sám v audiu, ktoré som dal na YT.... viď môj "podpis" pod príspevkami.
Je naivné myslieť si (alebo byť presvedčený), že Zem vznikla Veľkým Treskom, a s ním aj DUŠA človeka... Ako sa môže duša vyvinúť evolúciou ? NIJAKO....... Nedá sa to. Duša je BOŽSKÁ, rovnako ako telo, ktoré je HOTOVÉ bez evolúcie, od samého jeho počiatku.
Ako sa môže vyvíjať krv, srdce, cievy, a všetky vnútorné orgány tak, aby ODJAKŽIVA (od bodu A po bod "X", ktorým je dnešok) boli PLNE FUNKČNÉ ??? To je nemožné... Ako sa mohlo samičie a samčie pohlavie vyvinúť tak, aby sa dokonale dopĺňali, aj keď sa nenachádzajú na jednom tele (lebo nie sme hermafroditi) ? VYLÚČENÉ.
Navyše NIKDE nevidíš živočícha, ktorý by práve "morfoval" na iný živočíšny druh... Vidíš len HOTOVÉ živočíchy, lebo VŽDY boli HOTOVÉ, boli totiž od samého začiatku VYTVORENÉ ako plne funkčné.
Plochá Zem je realitou, a ty si mi dal jeden "dôkaz" že Zem je guľatá, a to dôkaz "Coriolisova sila" ..... Pozri si akúkoľvek "Zbierku zákonov", týkajúcu sa čohokoľvek, napríklad účtovníctva, súdnictva, atď..... Sú to ľuďmi vymyslené zákony, nemajúce nič spoločné s prírodou. Rovnako je to aj so záknom "Coriolisova sila" a so zákonom "Gravitačný zákon". Vieš prečo ? Pretože sú to BLUDNÉ zákony, nakoľko sú funkčné len na modeli "Zemeguľa", avšak tá je výmyslom a nie realitou.
Tu ti dávam 200 dôkazov, že Zem nie je rotujúca Zemeguľa.... Máš to pekne v PDF-ku, na úrovni spravené.
https://placata-zeme.cz/_files/20000043 ... %20(Slovak).pdf
Čomu z toho nerozumieš ? Daj mi TY 200 dôkazov, že Zem je guľatá. Alebo mi ich daj aspoň 5. Všetky ti hneď vyvrátim, a zistíš, že je to Z TVOJEJ STRANY (a zo strany 99% ľudí na svete) LEN VIERA v to, že Zem je guľatá.
Propaganda guľatej Zeme, z dôvodu, ktorý je ťažko uveriteľný pre bežného človeka, ale je JASNÝ pre toho, kto pochopí, že celý tento svet je vlastne bojom Boha so Satanom cez ich "loutky", ktorými sú ľudia.
Boha si nepredstavujem ako "deduška", ale skrátka ako ŽIVOTNÚ ENERGIU, bez ktorej by nebol možný život, pretože nestačí mať "poskladané telo" z hmoty bez toho, aby doň bol život VDÝCHNUTÝ BOHOM. Lebo to by bola mŕtva hmota asi tak, ako je mŕtvou hmotou zviera či človek, keď zomrie. Vďaka BOŽSKEJ ENERGII je možný život, a vďaka nej sa telo dokáže hýbať, a nehnije ako hnije mŕtve telo.
Satanovi ide o to, aby ideálne NIKTO neveril v existenciu Boha (znova opakujem - Boh nevyzerá ako človek, nemá pohlavie, možno nemá ani žiadnu podobu, resp. jeho podoba je SVET, pretože je ukrytý vo všetkom čo je na celej Zemi), alebo aby boli len buď ATEISTI, alebo VERIACI. Avšak veriaci nemá pre "Božský zdroj" ŽIADNU hodnotu, pretože veriaci má aspoň "za mak" POCHYBNOSTÍ, preto nie je
VEDIACI, ale len VERIACI.
Keď je Zem guľatá, a je to priestor o veľkosti zrnka piesku k celej púšti v porovnaní s vesmírom, ktorý má možno nekonečné množstvo hviezd, planét, tak VERIACI sa ani NEZMENÍ na VEDIACEHO, ak bude "žrať" tieto klamstvá.... Lebo veriaci bude VERIŤ, ale bude zároveň aspoň trošilinku POCHYBOVAŤ, pretože si povie :
"...Ten Boh je zvláštny...tak stvorí našu obývanú Zem, život na nej, ale .... kto stvoril vesmír ? ... Mal by to byť tiež Boh... Ale...načo stvoril "nekonečný priestor" s mŕtvymi planétami, hviezdami ...... Aký to má zmysel ??? ... Ten Boh je čudný...KTO VIE, možno neexistuje... Ale...verím v neho....Verím, lebo nemám istotu...Veď vedci hovoria to a to....a to nejak nepodporuje existenciu Boha...."Keby ľudia otvorili oči a pochopili že Zem je plochá a chráni ju (pred niečím, možno pred nebeskými vodami - ja neviem, toto si totiž neviem overiť) KUPOLA, tak by sa jasne a zreteľne Z ATEISTOV A Z VERIACICH STALI
VEDIACI. "Veľký tresk" predsa nevytvorí kupolu.... ALE ANI DUŠU....A ANI ŽIVOT.
Je to úplný NONSENS myslieť si, že život je možný bez Božskej energie, bez Božieho zámeru (ešte raz opakujem, Boh nie je osoba, nemá pohlavie, a podľa všetkého nemá žiadnu fyzickú podobu)A keďže existuje Boh, a my tu na Zemi sa máme zdokonaľovať hlavne v oblasti duše a ducha, tak tu musí byť aj náš "tréner" menom Satan...... Ten sa nás snaží (prostredníctvom ľudí, lebo komu veria ľudia ak nie iným ľuďom ? Zvieratá k nim neprehovoria...) klamať (a ide mu to...) v tom, že NEEXISTUJE ANI ON, ANI BOH, Svet je dielom náhody, naše životy sú dielom náhody, po smrti už nič nie je, preto treba žiť naplno (v zmysle trtkať, veľa jesť, chlatať, snažiť sa stať bohatými, ísť aj cez mŕtvoli za svojim cieľom, hľadať šťastie v mamone, orgazmoch, atď). AKO INAK TO MÁ SATAN DOCIELIŤ AK NIE TAK, ŽE PROSTREDNÍCTVOM SVOJICH "POSLUHOVAČOV" BUDE ROBIŤ VŠETKO PRE TO, ABY SA ĽUDIA NEDOZVEDELI, ŽE ZEM JE PLOCHÁ A JE CHRÁNENÁ KUPOLOU ? VEĎ KEBY SA OFICIÁLNE VŠADE V MÉDIÁCH HOVORILO ŽE JE PLOCHÁ A JE CHRÁNENÁ KUPOLOU, KAŽDÝ BY VEDEL, ŽE SME STVORENÍ BOHOM, ŽE EVOLÚCIA JE PODVOD, A ŽE SME VŠETCI ĽUDIA "BRATIA A SESTRY".... To by úplne zmenilo ľudstvo, každý by sa vysr*l na mamon, ľudia by si pomáhali, zároveň sa nezneužívali, stránili by sa temnoty, podvodom, vedeli by, že v bohatstve šťastie nenájdu, NEBOLI BY VOJNY, NEBOL BY KONZUM.Vždy keď počujem "Verím v Boha", tak hneď viem s kým mám tú česť.... S niekym, kto verí. VIERA JE ALE SLEPÁ ULIČKA, ak je to stav, ktorý sa nemení na VEDENIE, v zmysle nie VERÍM, ale VIEM. Viera je ZAČIATOK, ideálne je ale to, ak začiatok je rovno VEDENIE. To je vtedy, keď ti je už na začiatku so zoznamovaní sa s Bohom vysvetlené a predvedené, že Zem je plochá a má kupolu.
Jeden z dôkazov že Zem má kupolu cez ktorú sa nik nedostane je fakt, že lety do vesmíru sú PODVOD.
Pefi, daj mi dôkaz, že lety do vesmíru sú reálne.....
Daj si do youtube (ZATIAĽ jedno z málo slobodných médií) : NASA FAILS ...........
A nezabudni, napíš mi 5 dôkazov, že Zem je guľatá. ALE NEPROSÍM SI ŽIADNE "ZÁKONY"... lebo si nič nepochopil..... Keby vedci chceli, urobia zákony na trojuholníkovú či kockatú Zem, a tie zákony budú FAKT PRESVEDČIVÉ, že im nebudeš mať čo vytknúť (teda vtedy, keby si nemal už svoju predstavu o tvare Zeme). Ja sa nepýtam na žiadne "zákony", tie ktoré si mi tu napísal, sú vykonštruované ľuďmi, nie je to OPIS skutočnosti.
Prikladám jeden obrázok (z vyše 200 dôkazov), ktorý sám o sebe úplne vyvracia možnosť, že by Zem bola guľatá...
Ak by Zem bola guľatá, a Slnko tak ďaleko (150 000 000km od Zeme, ktorá má údajne ako "Zemeguľa" priemer 12742km), znamenalo by to, že Slnko je od Zeme vo vzdialenosti 11772x väčšej, než je priemer "Zemegule"... Vieš si predstaviť tú obrovskú vzdialenosť... ALE POTOM BY MUSELO PLATIŤ, že CELÁ POLOGULA KTORÁ JE TVÁROU K SLNKU, BUDE OSVETLENÁ ROVNAKOU INTENZITOU. Znamenalo by to, že NA CELEJ OSVETLENEJ POLOGULI by bolo rovnako intenzívne svetlo, maximálne tak s pár sekundovým rozdielom (rozdiel vo svietivosti Slnka na danom mieste o 12:00:00 a 12:00:05 ... ?) ...... Lenže tak to vôbec nie je, pretože SLNKO JE LOKÁLNE SVETLO, Slnko je MALIČKÉ, A OBIEHA OKOLO OBÝVANEJ ČASTI PLOCHEJ ZEME.
Ďalšia vec, ktorú TEN, KTORÝ NIE JE SLEPÝ, vyčíta z tohto obrázku - Všimni si ten predel medzi osvetlenou a neosvetlenou časťou Zeme... Ak sa tá neosvetlená, v tesnej blízkosti pri osvetlenej stane otočením Zeme osvetlenou, tak ...čo sa stane ? Z ÚPLNEJ TMY SA STANE DEŇ ZA PÁR SEKÚND, nanajvýš za minútu. Pred minútou temno, o minútu jasné svetlo....
Pefi, otvor oči.Příloha:
Zem - dôkaz.jpg [ 98.08 KiB | Zobrazeno 14632 krát ]
Příloha:
Zem - dôkaz 2.jpg [ 134.17 KiB | Zobrazeno 14631 krát ]
Příloha:
Zem - dôkaz 3.jpg [ 103.2 KiB | Zobrazeno 14630 krát ]