Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je čtv lis 21, 2024 7:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1817 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 122  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte črc 24, 2018 7:16 am 
Offline

Registrován: ned říj 22, 2017 10:13 am
Příspěvky: 134
kov píše:
Tahle žena se vydává za studentku (prý)jediného žáka Budwigové a buduje si na tom asi svoji existenci. Co si myslíte o informacích, které tam uvádí? Nějak moc to komplikuje. https://www.youtube.com/watch?v=iNNxfYjbOHE

Já si nemůžu pomoct, ale ze zásady nevěřím dietním specialistům, kteří trpí obezitou.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte črc 24, 2018 7:43 am 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
[quote="Modrovous":3hxehcnq]Já si nemůžu pomoct, ale ze zásady nevěřím dietním specialistům, kteří trpí obezitou.[/quote:3hxehcnq]
Tak jistě, nejlepší reklama pro nutričního poradce je dobrý vzhled i když to není všechno, ale určitě bych si například nenechal ladit

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2018 9:39 am 
Offline

Registrován: stř úno 24, 2016 4:46 pm
Příspěvky: 79
Dobrý den, zvyšuje nebo snižuje sirná patlanice estrogen? děkuji


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon říj 08, 2018 9:50 am 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
brandebura píše:
Dobrý den, zvyšuje nebo snižuje sirná patlanice estrogen? děkuji

V základu a v rozumných dávkách předpokládám že snižuje.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2019 6:18 pm 
Offline

Registrován: úte čer 27, 2017 12:52 pm
Příspěvky: 42
Jardo prosím tě Je nějaké jina varianta místo tvarohu ? mam díry na madlích a mléčný výrobky nemohu jak sem tam dostane ten bílej jed .... tak se mi udelaj čepy .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2019 7:49 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Patrik1989 píše:
Jardo prosím tě Je nějaké jina varianta místo tvarohu ? mam díry na madlích a mléčný výrobky nemohu jak sem tam dostane ten bílej jed .... tak se mi udelaj čepy .

Někdy na začátku jsem zde psal nějaké varianty bez tvarohu, tak vlákno trochu projděte, ale neručím za to že budou fungovat, řeší pouze navázání oleje na síru, což nemusí být plně funkční řešení.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 21, 2019 3:32 pm 
Offline

Registrován: pon led 21, 2019 3:17 pm
Příspěvky: 2
zdravim! zacal som s Budwig dietou, chcem sa opytat na par veci, ako lanovy olej pouzivam bio od rakuskej firmy Stoger, su to kvalitne oleje? v bio obchode ho skladuju podla noriem, v chlade a tme, resp v chladnicke. Je lahodnej orieskovej chuti trochu jemne horky ale az po chvili-ale vraj to tak ma byt takto by mal vraj chutit lanovy olej(skazeny je silne horky, stiplavy a smrdi za fermezou -takyto som obdrzal zial takmer zakazdym po objednani z eshopov, ci net lekarni a nakoniec som zistil ze nespravnym skladovanim v teple ho znehodnotili takze som ich musel reklamovat) tu pisu ze ma pomer omega 3 ku 6 3,5:1 co by bolo super: https://www.biokamo.sk/%20%C4%BDanov%C3 ... ger-250bio , nizkotucny tvaroh pouzivam bud z kauflandu alebo z lidla(zn.Pilos) ,obe maju do 0,5% tuku kedze do receptu ma ist nizkotucny aj podla p.Cmurovej ktora ho odporuca a nakoniec aj samotna drBudwig ci dr Hirnaise , zatial som recept pouzival bez mlieka, len s linomelom(co je zmes pomletych lanovych semienok a medu) ale p Cmurova vraj mlieko odporuca aj v samotnej prednaske to spomina ze mlieko sa nema vynechat, a ma to byt mlieko len pasterizovane, plnotucne a z obchodov len bio v sklenenej flasi(inak moze byt aj priamo cerstve od kravy) , kazdopadne ho zaradim do receptu len potrebujem vediet pri pomere 1:1(prvych 10 dni) kolko surovin mam pouzit do samotneho receptu ( ci 2 lyzice oleja ku 2 lyziciam tvarohu napr? a 2 lyzice mlieka s malou lyzickou medu? a zmes robit 2x denne?) ,vo videu p.Cmurovej co som si vsimol je uz prezentovany recept ako pomer 1:3 olej:tvaroh no prve dni-do 10 dni pribl. pri liecbe rako sa vraj odporuca 1:1 pomer a potom zvysovat 1:2 az 1:3 pre vyssiu ucinnost , dalej mam otazocku ako skladovat uz otvorene balenie lanovych semiacok aby nezoxidovali, pocul som ze ho treba skladovat v chlade, teda najlepsie v chladnicke.dalej by som sa chcel spytat ci pri Budwig terapii mozem pozivat aj mix rias chlorellu +spirulinu co je vyborny detox na creva v tabletkach ,
dalej sa chcem opytat to ovocie je potrebne pouzivat v recepte,ci da sa konzumovat zmes aj bez ovocia? teraz v zimnych mesiacoch je mozne okrem jablk pouzit aj banany napr? inak zacinam poharom stavy z kyslej kapusty podla odporucani dr.Budwig a potom si spravim extrakt zo zeleneho caju od natural nutrition s 95% polyfenoly-vraj je specialne vhodny pri rako ochoreniach https://www.namaximum.sk/kategoria/spal ... prasku-95/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 21, 2019 3:53 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
stanley777 píše:
zdravim! zacal som s Budwig dietou, chcem sa opytat na par veci, ako lanovy olej pouzivam bio od rakuskej firmy Stoger, su to kvalitne oleje? v bio obchode ho skladuju podla noriem, v chlade a tme, resp v chladnicke. Je lahodnej orieskovej chuti trochu jemne horky ale az po chvili-ale vraj to tak ma byt takto by mal vraj chutit lanovy olej(skazeny je silne horky, stiplavy a smrdi za fermezou -takyto som obdrzal zial takmer zakazdym po objednani z eshopov, ci net lekarni a nakoniec som zistil ze nespravnym skladovanim v teple ho znehodnotili takze som ich musel reklamovat) tu pisu ze ma pomer omega 3 ku 6 3,5:1 co by bolo super: https://www.biokamo.sk/%20%C4%BDanov%C3 ... ger-250bio , nizkotucny tvaroh pouzivam bud z kauflandu alebo z lidla(zn.Pilos) ,obe maju do 0,5% tuku kedze do receptu ma ist nizkotucny aj podla p.Cmurovej ktora ho odporuca a nakoniec aj samotna drBudwig ci dr Hirnaise , zatial som recept pouzival bez mlieka, len s linomelom(co je zmes pomletych lanovych semienok a medu) ale p Cmurova vraj mlieko odporuca aj v samotnej prednaske to spomina ze mlieko sa nema vynechat, a ma to byt mlieko len pasterizovane, plnotucne a z obchodov len bio v sklenenej flasi(inak moze byt aj priamo cerstve od kravy) , kazdopadne ho zaradim do receptu len potrebujem vediet pri pomere 1:1(prvych 10 dni) kolko surovin mam pouzit do samotneho receptu ( ci 2 lyzice oleja ku 2 lyziciam tvarohu napr? a 2 lyzice mlieka s malou lyzickou medu? a zmes robit 2x denne?) ,vo videu p.Cmurovej co som si vsimol je uz prezentovany recept ako pomer 1:3 olej:tvaroh no prve dni-do 10 dni pribl. pri liecbe rako sa vraj odporuca 1:1 pomer a potom zvysovat 1:2 az 1:3 pre vyssiu ucinnost , dalej mam otazocku ako skladovat uz otvorene balenie lanovych semiacok aby nezoxidovali, pocul som ze ho treba skladovat v chlade, teda najlepsie v chladnicke.dalej by som sa chcel spytat ci pri Budwig terapii mozem pozivat aj mix rias chlorellu +spirulinu co je vyborny detox na creva v tabletkach ,
dalej sa chcem opytat to ovocie je potrebne pouzivat v recepte,ci da sa konzumovat zmes aj bez ovocia? teraz v zimnych mesiacoch je mozne okrem jablk pouzit aj banany napr? inak zacinam poharom stavy z kyslej kapusty podla odporucani dr.Budwig a potom si spravim extrakt zo zeleneho caju od natural nutrition s 95% polyfenoly-vraj je specialne vhodny pri rako ochoreniach https://www.namaximum.sk/kategoria/spal ... prasku-95/

Uvedené oleje neznám a nedovedu posoudit, ale podle toho co píšete asi v pořádku. Názor na tvaroh se dost liší, ale fungovat to bude vždy protože jde o navázání oleje na sirné proteiny a ty ten tvaroh obsahuje vždy. Mléko jako takové nedovedu posoudit každopádně dnes je mléko hodně odlišné od toho co mohla používat autorka tohoto receptu. Semínka pokud nejsou rozdrcená se nekazí a dají se skladovat v běžných podmínkách, drcená bych určitě neskladoval ani nepoužíval. Vůbec netuším jaký názor měla autorka této diety na nějaké řasy tedy na to odpovědět nedovedu, ale pokud nejde přímo o léčbu onkologie moc bych to neřešil. Ovoce pokud vím bylo doporučené hlavně jako lesní tedy v zimním období asi pouze mražené, jablka pokud možno nechemická tedy BIO a banán se mě už moc nezdá. Zelí a zelený čaj určitě ano, jde o velice prospěšné potraviny.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 21, 2019 4:33 pm 
Offline

Registrován: pon led 21, 2019 3:17 pm
Příspěvky: 2
velka vdaka za odpoved a rady, inak tu v kratkosti pise p.Cmurova hlavne zasady pri vyrobe kremu ktore je potrebne dodrzat-viacmenej sa to aj zhoduje s tym co tu uz bolo spominane a pisane dufam ze to viacerym pomoze:
Základní recepty:
Recepty se lněným olejem podle Dr. Johanny Budwig
To nejdůležitější.....
vždy používejte pouze netučný tvaroh, max. 1% tuku. Ten obsahuje důležité aminokyseliny, které v sobě mají síru a pouze tak se správně při mixování spojí se lněným olejem. Čím tučnější tvaroh, tím méně těchto aminokyselin. Jen při použití netučného tvarohu se maximálně využije vzácná energie ze lněného oleje
nikdy nenahrazujte tvaroh ničím jiným ( jogurtem, čerstvým sýrem, zakysanou smetanou, podmáslím, nebo dokonce výrobkem ze sóji)
pouze v nouzi nejvyšší lze použít Cottage sýr
kvalitní plnotučné mléko (nikdy ne z krabice, pouze ze skleněné lahve) je nutností, nevynechávejte ho, ani ho nenahrazujte např. vodou
tvarohovou směs si vždy dělejte čerstvou a ihned ji snězte, skladování způsobuje ztrátu vlastností tak důležitých pro naše zdraví
lněný olej vždy uchovávejte v ledničce ve stoje
po otevření láhev do 14 dnů spotřebujte
používejte pokud možno bio ovoce a zeleninu, nejlépe z vlastní zahrádky, nejcennější je čerstvě utržená
směs vždy mixujte ručním mixerem(nejvhodnejší je braun), mícháním lžičkou či vidličkou nikdy nevznikne emulze rozpustná ve vodě
kupujte jen základní potraviny a vařte si doma sami
nikdy nepoužívejte žádné margariny, ztužené tuky a běžné rafinované oleje - ani na přímou spotřebu ani do salátů, jsou plné transmastných kyselin, ničících naše zdraví
nekupujte nic, co obsahuje zpracované rostlinné oleje (sladké i slané pečivo, sušenky, hotové směsi na polévky a omáčky, krutony do salátů a polévek, hranolky, zmrzliny, čokolády)
při vaření používejte pouze kokosový tuk, máslo a občas sádlo
ve studené kuchyni pouze kvalitní přírodní, za studena lisované oleje


Naposledy upravil stanley777 dne pon led 21, 2019 9:47 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon led 21, 2019 6:10 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
stanley777 píše:
velka vdaka za odpoved a rady, inak tu v kratkosti pise p.Cmurova hlavne zasady pri vyrobe kremu ktore je potrebne dodrzat-viacmenej sa to aj zhoduje s tym co tu uz bolo spominane a pisane dufam ze to viacerym pomoze:
Základní recepty:
Recepty se lněným olejem podle Dr. Johanny Budwig
To nejdůležitější.....
vždy používejte pouze netučný tvaroh, max. 1% tuku. Ten obsahuje důležité aminokyseliny, které v sobě mají síru a pouze tak se správně při mixování spojí se lněným olejem. Čím tučnější tvaroh, tím méně těchto aminokyselin. Jen při použití netučného tvarohu se maximálně využije vzácná energie ze lněného oleje
nikdy nenahrazujte tvaroh ničím jiným ( jogurtem, čerstvým sýrem, zakysanou smetanou, podmáslím, nebo dokonce výrobkem ze sóji)
pouze v nouzi nejvyšší lze použít Cottage sýr
kvalitní plnotučné mléko (nikdy ne z krabice, pouze ze skleněné lahve) je nutností, nevynechávejte ho, ani ho nenahrazujte např. vodou
tvarohovou směs si vždy dělejte čerstvou a ihned ji snězte, skladování způsobuje ztrátu vlastností tak důležitých pro naše zdraví
lněný olej vždy uchovávejte v ledničce ve stoje
po otevření láhev do 14 dnů spotřebujte
používejte pokud možno bio ovoce a zeleninu, nejlépe z vlastní zahrádky, nejcennější je čerstvě utržená
směs vždy mixujte, mícháním lžičkou či vidličkou nikdy nevznikne emulze rozpustná ve vodě
kupujte jen základní potraviny a vařte si doma sami
nikdy nepoužívejte žádné margariny, ztužené tuky a běžné rafinované oleje - ani na přímou spotřebu ani do salátů, jsou plné transmastných kyselin, ničících naše zdraví
nekupujte nic, co obsahuje zpracované rostlinné oleje (sladké i slané pečivo, sušenky, hotové směsi na polévky a omáčky, krutony do salátů a polévek, hranolky, zmrzliny, čokolády)
při vaření používejte pouze kokosový tuk, máslo a občas sádlo
ve studené kuchyni pouze kvalitní přírodní, za studena lisované oleje

Tak proč ne tím se nedá nic pokazit.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned dub 28, 2019 12:22 pm 
Offline

Registrován: stř bře 18, 2015 8:34 pm
Příspěvky: 5
velka vdaka za odpoved a rady, inak tu v kratkosti pise p.Cmurova hlavne zasady pri vyrobe kremu ktore je potrebne dodrzat-viacmenej sa to aj zhoduje s tym co tu uz bolo spominane a pisane dufam ze to viacerym pomoze:
Základní recepty:
Recepty se lněným olejem podle Dr. Johanny Budwig
To nejdůležitější.....
vždy používejte pouze netučný tvaroh, max. 1% tuku. Ten obsahuje důležité aminokyseliny, které v sobě mají síru a pouze tak se správně při mixování spojí se lněným olejem. Čím tučnější tvaroh, tím méně těchto aminokyselin. Jen při použití netučného tvarohu se maximálně využije vzácná energie ze lněného oleje
nikdy nenahrazujte tvaroh ničím jiným ( jogurtem, čerstvým sýrem, zakysanou smetanou, podmáslím, nebo dokonce výrobkem ze sóji)
pouze v nouzi nejvyšší lze použít Cottage sýr
kvalitní plnotučné mléko (nikdy ne z krabice, pouze ze skleněné lahve) je nutností, nevynechávejte ho, ani ho nenahrazujte např. vodou
tvarohovou směs si vždy dělejte čerstvou a ihned ji snězte, skladování způsobuje ztrátu vlastností tak důležitých pro naše zdraví
lněný olej vždy uchovávejte v ledničce ve stoje
po otevření láhev do 14 dnů spotřebujte
používejte pokud možno bio ovoce a zeleninu, nejlépe z vlastní zahrádky, nejcennější je čerstvě utržená
směs vždy mixujte ručním mixerem(nejvhodnejší je braun), mícháním lžičkou či vidličkou nikdy nevznikne emulze rozpustná ve vodě
kupujte jen základní potraviny a vařte si doma sami
nikdy nepoužívejte žádné margariny, ztužené tuky a běžné rafinované oleje - ani na přímou spotřebu ani do salátů, jsou plné transmastných kyselin, ničících naše zdraví
nekupujte nic, co obsahuje zpracované rostlinné oleje (sladké i slané pečivo, sušenky, hotové směsi na polévky a omáčky, krutony do salátů a polévek, hranolky, zmrzliny, čokolády)
při vaření používejte pouze kokosový tuk, máslo a občas sádlo
ve studené kuchyni pouze kvalitní přírodní, za studena lisované oleje

Podle Dr. Budwig se má používat TUČNÝ tvaroh (10%)! Jak je to tedy???

Jak Píšete, že směs by se měla jíst ihned to souhlasím, jíst druhý den takovou patlaninu mi při stejných surovinách a poměru dělá těžkosti.
Ruční mixér, tím si tak rozmixujete ovoce a zeleninu bez slupky či semen. Na mixování patlaniny je mnohem vhodnější smoothie mixér - velikost nožů, jejich počet uložení, rychlost a výkon motoru, at. (já používám českou značku Sencor https://mixery.heureka.cz/sencor-snb-66 ... t6EALw_wcB)
Tuk na vaření spíše přepuštěné máslo, a nebo jak říkáte kokosový tuk. Sádlo nvm nvm papat něco pro co musel někdo umřít k tomu mnoho dalšího. Ve studené kuchyni či jiné je spíše důležité jak se zakoupený olej skladuje a jeho čerstvost.

Do patlaniny si přidávám pórek kvůli síře, doma mi jej, ale berou a nechávají mi pouze zelenou část. Která část (zelená/bílá) je více vhodná do patlaniny? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned dub 28, 2019 12:59 pm 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
Fcrean píše:
velka vdaka za odpoved a rady, inak tu v kratkosti pise p.Cmurova hlavne zasady pri vyrobe kremu ktore je potrebne dodrzat-viacmenej sa to aj zhoduje s tym co tu uz bolo spominane a pisane dufam ze to viacerym pomoze:
Základní recepty:
Recepty se lněným olejem podle Dr. Johanny Budwig
To nejdůležitější.....
vždy používejte pouze netučný tvaroh, max. 1% tuku. Ten obsahuje důležité aminokyseliny, které v sobě mají síru a pouze tak se správně při mixování spojí se lněným olejem. Čím tučnější tvaroh, tím méně těchto aminokyselin. Jen při použití netučného tvarohu se maximálně využije vzácná energie ze lněného oleje
nikdy nenahrazujte tvaroh ničím jiným ( jogurtem, čerstvým sýrem, zakysanou smetanou, podmáslím, nebo dokonce výrobkem ze sóji)
pouze v nouzi nejvyšší lze použít Cottage sýr
kvalitní plnotučné mléko (nikdy ne z krabice, pouze ze skleněné lahve) je nutností, nevynechávejte ho, ani ho nenahrazujte např. vodou
tvarohovou směs si vždy dělejte čerstvou a ihned ji snězte, skladování způsobuje ztrátu vlastností tak důležitých pro naše zdraví
lněný olej vždy uchovávejte v ledničce ve stoje
po otevření láhev do 14 dnů spotřebujte
používejte pokud možno bio ovoce a zeleninu, nejlépe z vlastní zahrádky, nejcennější je čerstvě utržená
směs vždy mixujte ručním mixerem(nejvhodnejší je braun), mícháním lžičkou či vidličkou nikdy nevznikne emulze rozpustná ve vodě
kupujte jen základní potraviny a vařte si doma sami
nikdy nepoužívejte žádné margariny, ztužené tuky a běžné rafinované oleje - ani na přímou spotřebu ani do salátů, jsou plné transmastných kyselin, ničících naše zdraví
nekupujte nic, co obsahuje zpracované rostlinné oleje (sladké i slané pečivo, sušenky, hotové směsi na polévky a omáčky, krutony do salátů a polévek, hranolky, zmrzliny, čokolády)
při vaření používejte pouze kokosový tuk, máslo a občas sádlo
ve studené kuchyni pouze kvalitní přírodní, za studena lisované oleje

Podle Dr. Budwig se má používat TUČNÝ tvaroh (10%)! Jak je to tedy???

Jak Píšete, že směs by se měla jíst ihned to souhlasím, jíst druhý den takovou patlaninu mi při stejných surovinách a poměru dělá těžkosti.
Ruční mixér, tím si tak rozmixujete ovoce a zeleninu bez slupky či semen. Na mixování patlaniny je mnohem vhodnější smoothie mixér - velikost nožů, jejich počet uložení, rychlost a výkon motoru, at. (já používám českou značku Sencor https://mixery.heureka.cz/sencor-snb-66 ... t6EALw_wcB)
Tuk na vaření spíše přepuštěné máslo, a nebo jak říkáte kokosový tuk. Sádlo nvm nvm papat něco pro co musel někdo umřít k tomu mnoho dalšího. Ve studené kuchyni či jiné je spíše důležité jak se zakoupený olej skladuje a jeho čerstvost.

Do patlaniny si přidávám pórek kvůli síře, doma mi jej, ale berou a nechávají mi pouze zelenou část. Která část (zelená/bílá) je více vhodná do patlaniny? Děkuji

Návody se liší již z doby života autorky tedy by asi vždy bylo vhodné vysvětlit proč je ta která verze vhodnější což zde již probíhalo, ale jistota není nikde. Je dokonce možné že postup měnila i sama autorka a hledala nejvhodnější variantu. Některé ruční mixéry fungují dobře v tom problém nevidím i když vysoko obrátkový přístroj bude nezpochybnitelně lepší zase bude mnohem více práce s jeho omýváním. Autorka používala i Oleolox takovou kombinaci kokosáku s lněným olejem je to tuším součástí jejích kuchařek a návodů které sepsala. Pórek si myslím funguje celý já sám jsem ho nikdy nerozděloval na bílou a zelenou část a předpokládám že vhodná je každá část.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát kvě 17, 2019 1:34 pm 
Offline

Registrován: pát bře 30, 2012 10:51 am
Příspěvky: 11
Zdravím Vás,

mám prosbu. Můj děda (83) skončil na invalidním vozíku, neboť se mu rozpadly poslední dva obratle v páteři - diagnóza: chronický zánět v páteři + zjištěná rakovina prostaty. Mimo jiné nemoci, tak děda bere týdně přes 200 prášků (ano, je to myslím něco kolem 220 přesněji). Opakované prosby, aby lépe dbal o své zdraví a začal se lépe stravovat, vyslyšel až nyní, protože přece jen, z té hromady prášků mu prostě není dobře - nyní otoky ve tváři, bolest všeho možného, modré dlaně???!?! Nedivil bych se, kdyby selhávaly ledviny a

Přílohy:
20190512_101528.jpg
20190512_101528.jpg [ 133.76 KiB | Zobrazeno 18516 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob kvě 18, 2019 11:22 am 
Online
Administrátor
Administrátor

Registrován: sob kvě 17, 2008 1:53 pm
Příspěvky: 28398
Bydliště: Poděbrady
[quote="rychlyradim":2bm87x2i]Zdravím Vás,

mám prosbu. Můj děda (83) skončil na invalidním vozíku, neboť se mu rozpadly poslední dva obratle v páteři - diagnóza: chronický zánět v páteři + zjištěná rakovina prostaty. Mimo jiné nemoci, tak děda bere týdně přes 200 prášků (ano, je to myslím něco kolem 220 přesněji). Opakované prosby, aby lépe dbal o své zdraví a začal se lépe stravovat, vyslyšel až nyní, protože přece jen, z té hromady prášků mu prostě není dobře - nyní otoky ve tváři, bolest všeho možného, modré dlaně???!?! Nedivil bych se, kdyby selhávaly ledviny a

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát črc 12, 2019 11:35 am 
Offline

Registrován: úte bře 18, 2014 11:54 am
Příspěvky: 327
Tvaroh je prý kombinace růstových faktorů, což při onkologické léčbě není vhodné. Zde se k tomu krátce vyjádřil slovenský doktor. Mluví o tom krátce od 31:30. Co vy na to?
https://www.youtube.com/watch?v=EDnkPEvtQ9A


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1817 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 122  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 18 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz