Jednorazovy_Nick píše:
to Jarda : Mate zrele a mudre odpovede, postrehy, preto Vase odpovede/reakcie maju vysoku hodnotu. Dakujem
Po tom NATTO sa popozeram po sviatkoch, chut absolutne neriesim, staci dat denne vraj 20g NATTO, a to je jednohubka.... Lutujem ludi, ktori riesia chut "jednohubiek", a nie su schopni zjest na jeden hlt nieco velmi zdrave, hoci neprijemne chutiace. Obmedzenost "LVL 99" podla mna.
Daj si este pozor na formu K2, este som to sem nestihol vlozit (chcel som), ale nasiel som clanok, ktory hovori, ze mnohokrat kvalita K2-Mk7 nieje dostatocna, pretoze moze obsahovat aj cis- aj trans- formu, a iba jednu z nich vie telo vyuzit. Ja odvtedy K2 nekupujem, je neskutocne drahe, hlavne take, ktore ma skoro iba vyhradne tu dobru formu. Ine sa neoplati kupovat. Pisali tam, ze ked to tam nieje uvedene, riskujes, ze ten pomer moze byt kludne 50:50, cize 100mcg K2 znamena, ze len 50mcg telo dokaze vyuzit.
Dalsia vec je, ze tam upozornovali, ze MK4 sa javi byt lepsie, nez MK7, nez sa dovtedy myslelo. Dovodom je, ze sa myslleo ze ma mensi cas rozpadui, ale v skutocnosti to moze byt preto, ze sa rychlejsie pouzije, zabuduje... cize z toho by potom samozrejme vyplyvalo ze MK4 je lepsie nez MK7. Zaroven upozornovali, ze v mozgu sa pouziva iba MK4. Cize s tou MK7 maniou vobec nesuhlasia. Ja odvtedy K2 nesumplementujem. Lutujem hlavne tych, ktori kupuju predrazene MK7 a 50% z toho ide do kosa a ani o tom nevedia. A ten co ma overene 100% iba tu dobru formu, je samozrejme este drahsi od bezneho K2. UZ neviem, ci ta spravna forma je cis alebo trans, nemam cas sa tomu teraz venovat, chcel som to hodit ako clanok pre vsetkych co beru K2 aby si dali pozor. Samozrejme, 90% vyrobcov neuvadza, ci mas cis alebo trans formu, ani cistotu a pomer. Oplati sa kupovat iba overene ta 100% dobra forma, ale ako som vravel, uz po novom sa javi, ze MK4 sa ma brat, nie MK7.