Jarda píše:
Já bych to nezastavoval, ale nechal přirozeně proběhnout, jde o mnohem lepší pročištění střevního traktu, maximálně bych hodně pil, ať se vyplaví toho bordelu co nejvíce. Častější používání živočišného uhlí moc zdravé není a „zapéká“ se střevní stěna, čímž se funkce střeva dále zhoršuje.
Presne toto som urobil a ked som pil vodu, tak okamžite som ju cítil v hrubom čreve, proste ako som to do seba lial, tak to tieklo.
No a výsledok bol taký, že to s-k-u-r-ve-n-é črevo to nechcelo vypustit a držalo tie jedy v sebe. Samozrejeme sa nešprajclo hned ale ked som tam lial už asi 5 liter vody tak sa seklo. Vtedy ma napadlo urobit klystýr, no nebolo to možné pretože bolo plné vody a stále ma nutkalo íst na WC a v momente ako by som tam chcel napustit spodom tak by som to tam jednak neudržal a p-os-r-al sa rovno v kúpleni, a zároven bolo tak naplnené tekutinou, že by už dlašiu dávku neznieslo.
Ostalo mi velmi zle, mdlo, extrémna bolest očných nervov(ked ma toto bolí už viem že je hodne zle).
Tak som sa nacpal uhlím a v preiebehu krátkej doby to ustúpilo a mohol som sa venovat obvyklým činnostiam.
Nebolo by teda lepšie to v budúcnosti urobit tak, že by som nepil ale vyhánal ten bordel viacerými klystýrmi?
A keby po tom náhodou pri jedení nastal problém(prhánenaie) dal tam uhlie?
Inak uhlie jem iba krátku dobu a rozhodne s tým nemienim pokračovat, k čomu by to viedlo je mi jasné.
Ďakujem