Díky, určitě je to zajímavý odkaz a dal mi další podměty k přemýšlení. Jen to prosím opravte pro ostatní, jelikož se tam nedá prokliknout. Mezi slovem Zdroj a http není mezera a asi né každý ví jak tohle obejít aby se tam dostal i tak.
Jinak to asi jen zase potvrzuje onu velkou všudypřítomnou motivaci kritizovat a zdiskreditovat Rusko, ačkoliv mnohdy absolutně zcestně a neoprávněně...A i to, že na něj asi fakt mají spadeno, takže pokuď se trend rapidně nezmění, tak bude tlak na Rusko stále narůstat kdo ví až kam... No v tomto ohledu mají globalčikové fakt "odvahu", to se jim musí nechat, ostatně asi jako každý sebevražedný megaloman... Podařilo se vůbec kdy někomu podmanit Rusko? Asi ne že?
Jeden kamarád mi kdysi řekl ačkoliv nevím jak moc je to pravdivé, ale zní to zajímavě: "Rusko války nezačíná, Rusko je ukončuje"...
Co se o fungování světa poslední dobou zajímám i v souvislosti s tím, kam případně odejít, aby měl člověk jakousi záruku budoucí svobody mám teď velké dilema, jestli možná úplně nejlepší nebude odejít spíše do nějaké totálně zapomeneté strategicky bezvýznamné málo zalidněné krajiny nějakého nevýznamného státu. Nebo třeba nějaký malý ostrůvek ve prostřed oceánu bude mít taky určitě jiná pravidla, když bude všem vlastně úplně u řitě, jak to tam chodí...