Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned lis 17, 2024 11:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 185 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Špatné vyprazdňování
PříspěvekNapsal: úte čer 01, 2010 5:57 pm 

Ok, označení "bolest" nebylo v pořádku, opravdu jde spíše o tlak (dnes naštěstí trochu ustupuje). Každopádně mi šlo spíš o ověření, jestli se nejedná o signál těla, že dělám něco špatně. Snad je to tedy v pořádku, pro jistotu zajdu do krámu pro meloun a zítra udělám monodietu. V pH problém není, to mám stále uspokojivé - během odpoledne vyleze na chvíli nad 7, jinak se drží mezi 6-7. Díky za radu a přeji hezký den.

PříspěvekNapsal: úte čer 08, 2010 3:46 pm 

zdravim pan Jardo po dlhsej dobe,

takze bol som robit testy krvi, vyslo ma to 33€ + vitamin D a B12 este nemam ktore stalo 22€ ,(d3 - 17 €) ,na D3 a B12 musim este pockat 2 dni a potom to sem doplnim.

takze linky:

http://img535.imageshack.us/f/44369301.jpg/
http://img192.imageshack.us/i/96867994.jpg/
http://img413.imageshack.us/i/36416094.jpg/

( treba kliknut a asi aj povolit vyskakovanie okien, ak by neslo samo ...) .
NO snad nieco z toho vycitate.

Momentalny stav:
asi pred 4-6 tyzdnami z nicocho nic sa vyprazdnovanie zlepsilo asi o 100% , nafukovanie prestalo nie sice uplne ale o 95% urcite ano, cize pecka, vyliecili ste ma za cca 4 mesiace cez net ! za co velka vdaka, lenze vcera ako naschval som nebol po tych tyzdnoch na wc, ale pravedpodobne si zato mozem sam kedze posledny tyzden som jedol sracky ako jogurty,pizza, sladkosti ,chleba a pravedpodobne som narusil proces a preto ma to potrestalo , vecer som dal klystyr, a aj dalsie dni sa budem snazit robit aby sa vyprazdnovanie dalo do stavu predtym, tak mi treba , viem . Pokial ide o stolicu tak su to extremne mnozstva a dost hrube, z coho som bol fakt mimo ze kolko tooho zo mna vychadzalo, avsak malo to aj vedlajsi efekt a to ze trhlina sa ozvala kedze bolo to dost hrube , ziaden extrem s trhlinou ale sa prebrala a trosku pobolieva.

strava:
rano /8-9:00/: 2-3 jabka 1-3 banany
obed 12-13:00/: salat v bageterii: kapusta, paradajka,uhorka, cibula, olivy, feta syr, hrianky(uz ich neberiem po vcerajsku),
po obede obvykle orechy , nejaka sladkost, ktoru uz tiez obmadzuujem, robim si chalvu...
po praci : 0,5-0,7 kefir z kombuchy , bud to spatne mlieko alebo kozie , nie casto.

posledny tyzden som si zacal robit stavy, takze na veceru :
mrkova , redkvickova, petrzlenova , salatova stava, proste co je doma to rozmixujem.
odhodlavam sa ze si kupim odstavovac:
http://www.harvestessentials.com/green-star-elite-gse-5000.html ale je to palka cena, ale myslim ze sa to oplati...

- no ked to zhrniem , keby som nebol idiot a nejedol tie sracky tak moj vecny problem s vyprazdnovanim a naduvanim bol vyrieseny, dufam ze sa to da do poriadku znova..zaco Vam patri velka vdaka !
,tiez si myslim ze jem toho vela, a poslednu dobu mam nejak malo energie , uvidime ako to bude ked budem znova na 100%raw.

otazky :
-pevne dufam ze sa mi travenie vrati do stavu ako to bolo pred par dnami, avsak to moje brucho je stale ako balon a lezie mi to dost na nervy kedze pravidelne cvicim , a nechce to nejako splasnut, myslim ze nanosy tam niesu tak ako ho zmensit? alebo co stym ?
-asi pred 2 mesiacmi som ochutnal sushi , nic fajnesje som nejedol \":-)\", aky mate na ttoto jedlo nazor?
problem tam je ryza a udeny surovy losos, inak k tomu sa podava salat, zazvor, cesrstva zelenina, je to drahe takze 1-2x do mesiaca si to dam.
-o tyzden idem na dovcu do bulharska a rozmyslam ze si tam budem davat ovocne dni, je to blbost alebo je to OK ? vezmem si tam tiez kombuchu na kefir pre istotu...
-ako pit zeleninove stavy ? normalne ako vodu alebo pomaly ( mama nieco spominala ze treba pomaly premiesat so slinamy) resp. pred tym si dat 1lyzicu oliv. oleja?
-ked som povedal obvodnej ze nejem varene tak na mna pozrela ako na no urcite to poznate, a povedala ze ked nebudem ejst maso budem chudokrvny , je to pravda?
- kupil som kokosovy olej , mate nejaky tip ako ho vyuzit?
uz ma nic nenapada ,ked tak doplnim.

Ospravedlnujem sa za vela otazok \":-)\"

Este raz velka vdaka !

Pekny den

PříspěvekNapsal: úte čer 08, 2010 7:11 pm 
Administrátor
Administrátor

laco píše:
zdravim pan Jardo po dlhsej dobe,

takze bol som robit testy krvi, vyslo ma to 33€ + vitamin D a B12 este nemam ktore stalo 22€ ,(d3 - 17 €) ,na D3 a B12 musim este pockat 2 dni a potom to sem doplnim.

takze linky:

http://img535.imageshack.us/f/44369301.jpg/
http://img192.imageshack.us/i/96867994.jpg/
http://img413.imageshack.us/i/36416094.jpg/

( treba kliknut a asi aj povolit vyskakovanie okien, ak by neslo samo ...) .
NO snad nieco z toho vycitate.

Momentalny stav:
asi pred 4-6 tyzdnami z nicocho nic sa vyprazdnovanie zlepsilo asi o 100% , nafukovanie prestalo nie sice uplne ale o 95% urcite ano, cize pecka, vyliecili ste ma za cca 4 mesiace cez net ! za co velka vdaka, lenze vcera ako naschval som nebol po tych tyzdnoch na wc, ale pravedpodobne si zato mozem sam kedze posledny tyzden som jedol sracky ako jogurty,pizza, sladkosti ,chleba a pravedpodobne som narusil proces a preto ma to potrestalo , vecer som dal klystyr, a aj dalsie dni sa budem snazit robit aby sa vyprazdnovanie dalo do stavu predtym, tak mi treba , viem . Pokial ide o stolicu tak su to extremne mnozstva a dost hrube, z coho som bol fakt mimo ze kolko tooho zo mna vychadzalo, avsak malo to aj vedlajsi efekt a to ze trhlina sa ozvala kedze bolo to dost hrube , ziaden extrem s trhlinou ale sa prebrala a trosku pobolieva.

strava:
rano /8-9:00/: 2-3 jabka 1-3 banany
obed 12-13:00/: salat v bageterii: kapusta, paradajka,uhorka, cibula, olivy, feta syr, hrianky(uz ich neberiem po vcerajsku),
po obede obvykle orechy , nejaka sladkost, ktoru uz tiez obmadzuujem, robim si chalvu...
po praci : 0,5-0,7 kefir z kombuchy , bud to spatne mlieko alebo kozie , nie casto.

posledny tyzden som si zacal robit stavy, takze na veceru :
mrkova , redkvickova, petrzlenova , salatova stava, proste co je doma to rozmixujem.
odhodlavam sa ze si kupim odstavovac:
http://www.harvestessentials.com/green-star-elite-gse-5000.html ale je to palka cena, ale myslim ze sa to oplati...

- no ked to zhrniem , keby som nebol idiot a nejedol tie sracky tak moj vecny problem s vyprazdnovanim a naduvanim bol vyrieseny, dufam ze sa to da do poriadku znova..zaco Vam patri velka vdaka !
,tiez si myslim ze jem toho vela, a poslednu dobu mam nejak malo energie , uvidime ako to bude ked budem znova na 100%raw.

otazky :
-pevne dufam ze sa mi travenie vrati do stavu ako to bolo pred par dnami, avsak to moje brucho je stale ako balon a lezie mi to dost na nervy kedze pravidelne cvicim , a nechce to nejako splasnut, myslim ze nanosy tam niesu tak ako ho zmensit? alebo co stym ?
-asi pred 2 mesiacmi som ochutnal sushi , nic fajnesje som nejedol \":-)\", aky mate na ttoto jedlo nazor?
problem tam je ryza a udeny surovy losos, inak k tomu sa podava salat, zazvor, cesrstva zelenina, je to drahe takze 1-2x do mesiaca si to dam.
-o tyzden idem na dovcu do bulharska a rozmyslam ze si tam budem davat ovocne dni, je to blbost alebo je to OK ? vezmem si tam tiez kombuchu na kefir pre istotu...
-ako pit zeleninove stavy ? normalne ako vodu alebo pomaly ( mama nieco spominala ze treba pomaly premiesat so slinamy) resp. pred tym si dat 1lyzicu oliv. oleja?
-ked som povedal obvodnej ze nejem varene tak na mna pozrela ako na no urcite to poznate, a povedala ze ked nebudem ejst maso budem chudokrvny , je to pravda?
- kupil som kokosovy olej , mate nejaky tip ako ho vyuzit?
uz ma nic nenapada ,ked tak doplnim.

Ospravedlnujem sa za vela otazok \":-)\"

Este raz velka vdaka !

Pekny den

Testy jsem prohlédl dva, třetí nejde otevřít a nic podstatného tam špatně není. Je vidět, že většina nemocných se vyléčit vlastně vůbec nechce a jen jim trochu otrne, tak se nabuřtují a znovu bojují s původním problémem. Vše, co píšete, jenom potvrzuje moje slova, která zde tak často píšu. Nemoc je vlastně pouze v naší hlavě a změna je vždy možná. Suschi asi nic ideálního není, ale jednou za měsíc asi moc vadit nebude. Pokud máte zase rozeběhnutou kvasinku, tak ovoce zrovna výhra nebude. Zeleninové šťávy pijte normálně. Lékařka ví o výživě evidentně celkem prd a například já bych již podle názoru lékařů měl být tak dvacet let mrtvý a pořád nic. Maso prakticky nejím a chudokrevný rozhodně nejsem, naopak znám mnoho chudokrevných řízkařů. Kokosový olej je výborný i samotný, ale jinak velice dobře chutná s ovocem.

PříspěvekNapsal: pát čer 11, 2010 7:59 pm 

dobry den,

tak doplnam testy:
[url:28tkkk6z]http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=a5edbe9d4d1c0a51c037033506f3d376[/url:28tkkk6z]

plus mam d3 a b12 :

B12: 266,0 pg/ml [norma - 180 - 915,o pg/ml ]
D3 : 17,1 [ norma - 20,0 - 67,0 pg/ml ]

- som idiot ze som si to pokazil , totiz ono sa to zmenilo zo dna na den, proste prislo nutkanie, dokonca v praci, a slo to, casom som si daval o pol noci jogurty, 1-2, raz som zjedol dokonca 4, potom este chleba so slaninou,atd atd, asi tak tyzden 2 som toto robil a ten minuly tyzden som mal v piiatok sushi a v sobotu som zozral celu velku pizzu cim som to asi do****.

Inak sa mi zlepsilo to vyprazdnovanie, naduvanie prestal som grgat , chrbtica (lumbago) ma prestala boliet, noa teraz opat sa mi grga po jedle/vode , rozmyslam ze znova kupim mms, co Vy nato ? neviem sice ci mi prave mms pomohlo alebo co ....
Inak niekde som cital na fore ze slepe crevo po vybrati moze zhorsit travenie, totiz tie nemam uz slepe crevo ,ktore slo von kvoli tomu ze mi prasklo a uz slo o zivot ,takze tak no...
Zajtra idem dat Sankhapraksalanu, tak dufam ze to pomoze aspon trochu.

otazky:
- prosim pozriete sa na ten 3 test este raz, snad uz pojde link..
-kyselinu HCl mi nikde nevdeli povedat kde si to mozem otestovat...a rozmysalm cim to je ze sa mi to travenie pokazilo, ze proste ta stolica o tom objeme sa mi uz nevytvara , bolo jej fakt a dost a vyslo zomna vzdy vsetko, no proste som bol z tooho nadseny..
- ako zistim ze lanovy olej mam pokazeny alebo nie? dosiel mi a cem zrobit patlanicu a nerad by som pokazil...

urcite som zabudol este nieco , tak nabuduce..

dakujem za info \</div

PříspěvekNapsal: pát čer 11, 2010 9:04 pm 
Administrátor
Administrátor

[quote="laco":1wj4zdwf]dobry den,

tak doplnam testy:
[url:1wj4zdwf]http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=a5edbe9d4d1c0a51c037033506f3d376[/url:1wj4zdwf]

plus mam d3 a b12 :

B12: 266,0 pg/ml [norma - 180 - 915,o pg/ml ]
D3 : 17,1 [ norma - 20,0 - 67,0 pg/ml ]

- som idiot ze som si to pokazil , totiz ono sa to zmenilo zo dna na den, proste prislo nutkanie, dokonca v praci, a slo to, casom som si daval o pol noci jogurty, 1-2, raz som zjedol dokonca 4, potom este chleba so slaninou,atd atd, asi tak tyzden 2 som toto robil a ten minuly tyzden som mal v piiatok sushi a v sobotu som zozral celu velku pizzu cim som to asi do****.

Inak sa mi zlepsilo to vyprazdnovanie, naduvanie prestal som grgat , chrbtica (lumbago) ma prestala boliet, noa teraz opat sa mi grga po jedle/vode , rozmyslam ze znova kupim mms, co Vy nato ? neviem sice ci mi prave mms pomohlo alebo co ....
Inak niekde som cital na fore ze slepe crevo po vybrati moze zhorsit travenie, totiz tie nemam uz slepe crevo ,ktore slo von kvoli tomu ze mi prasklo a uz slo o zivot ,takze tak no...
Zajtra idem dat Sankhapraksalanu, tak dufam ze to pomoze aspon trochu.

otazky:
- prosim pozriete sa na ten 3 test este raz, snad uz pojde link..
-kyselinu HCl mi nikde nevdeli povedat kde si to mozem otestovat...a rozmysalm cim to je ze sa mi to travenie pokazilo, ze proste ta stolica o tom objeme sa mi uz nevytvara , bolo jej fakt a dost a vyslo zomna vzdy vsetko, no proste som bol z tooho nadseny..
- ako zistim ze lanovy olej mam pokazeny alebo nie? dosiel mi a cem zrobit patlanicu a nerad by som pokazil...

urcite som zabudol este nieco , tak nabuduce..

dakujem za info \</div

PříspěvekNapsal: sob čer 12, 2010 10:10 am 

OK,
uz som si dal 2 davky opalovania, ale stale ma specie, takze uz s rozumom, a idem o tyzden k moru tak snad bude jasno a doplnim D.
idem teda na sanku.
a snad tento rok Vas navstivim a osobne podakujem.

Dakujem za info.

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 6:46 am 

dobre rano,

takze som po Sankhapraksalane ( sobota 12:00 ) , a stolica zatim nebola a naduvanie pokracovalo, psychika down. Asi pojdem znova do mms , uz to mam v hlave snad zrovnane. Velmi sa mi do mms nechce {ten treti tyzden mi uz bolo dost spatne z toho zapachu..) ale tu kandidu asi dokaze slusne eliminovat. Inak tie kvasinky pozeru vsetko co do seba hodim kedze sa stolica nekona ako pred 2 tyzdnami ? To je teda sila ak je to tak. Takze myslite ze je rozumne na 3 tyzdne znova papat mms ?

Ktore z tychto potravin by som mal obmadzit:
ovocie: jablka,banany,melon,goji,hrusky,hrozno,marhule
zelenina: paradjka,paprika,uhorka,salat,habanero,kapusta,cibula,cesnak,mrkva,kalerab,petrzlen
orechy: vlasske, mandle, lieskove,kesu
tekutiny: oliv.olej, jablcny ocot, cerv. vino, kefir
sladke: med,susene ovocie (malo)
to je zhruba co jem denne,, co z toho krmi tie bakterie (viem ze sladke potraviny) , resp. ked som bral mms som neobmedzoval nic, a ked som dobral mms tak po par dnoch sa stav zlepsil ,
- nedavno som tu nasiel recept na pickles, kiezby som to objavil skor, dnes nalozim..

Este mam jednu zaludnu otazku, co si myslite o fajceni marihuany a jej liecivych resp. skodlivych ucinkov, mam na mysli tak 1-2 x za mesiac. Je mi to proti srsti fajcit kedze sportujem, len ma zaujima Vas nazor, teda ak mate s tymto skusenost.

Dakujem

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 8:59 am 
Administrátor
Administrátor

laco píše:
dobre rano,

takze som po Sankhapraksalane ( sobota 12:00 ) , a stolica zatim nebola a naduvanie pokracovalo, psychika down. Asi pojdem znova do mms , uz to mam v hlave snad zrovnane. Velmi sa mi do mms nechce {ten treti tyzden mi uz bolo dost spatne z toho zapachu..) ale tu kandidu asi dokaze slusne eliminovat. Inak tie kvasinky pozeru vsetko co do seba hodim kedze sa stolica nekona ako pred 2 tyzdnami ? To je teda sila ak je to tak. Takze myslite ze je rozumne na 3 tyzdne znova papat mms ?

Ktore z tychto potravin by som mal obmadzit:
ovocie: jablka,banany,melon,goji,hrusky,hrozno,marhule
zelenina: paradjka,paprika,uhorka,salat,habanero,kapusta,cibula,cesnak,mrkva,kalerab,petrzlen
orechy: vlasske, mandle, lieskove,kesu
tekutiny: oliv.olej, jablcny ocot, cerv. vino, kefir
sladke: med,susene ovocie (malo)
to je zhruba co jem denne,, co z toho krmi tie bakterie (viem ze sladke potraviny) , resp. ked som bral mms som neobmedzoval nic, a ked som dobral mms tak po par dnoch sa stav zlepsil ,
- nedavno som tu nasiel recept na pickles, kiezby som to objavil skor, dnes nalozim..

Este mam jednu zaludnu otazku, co si myslite o fajceni marihuany a jej liecivych resp. skodlivych ucinkov, mam na mysli tak 1-2 x za mesiac. Je mi to proti srsti fajcit kedze sportujem, len ma zaujima Vas nazor, teda ak mate s tymto skusenost.

Dakujem

MMS je velice vhodné a nejvíc zabere v klystýrech, ale začínejte opatrně od jedné kapky v celém nálevu a postupně se lze podle snášenlivosti dostat až na 10 kapek na litr nálevu. Vypisovat, co můžete, nebo ne je blbost, protože je to u různých lidí různé, čili se takto radit nedá. Vhodný postup je, do každého jídla, kde si nejste jistý, dávat fungicidní potraviny a snažit se omezit takové potraviny, které vám evidentně způsobují potíže. Saláty pickles jsou jednoznačně výborné a kvasinky je nemají rády. S marihuanou ve formě kouření zkušenosti nemám, ale kouření není nutné, klidně ji lze přidávat i do potravin, třeba jsem u jednoho kamaráda jedl marihuanový koláč a dobrý. Na mnoho zdravotních potíží jednoznačně pomáhá, ale zrovna na kvasinky, tam si jistý nejsem s tím zkušenosti nemám.

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 10:57 am 

Tak teda si objednavam mms a skusim este tento tyzden 1-2 x klystir s mms, kedze v sobotu letim na dovolenku. Chcem vela plavat 1-2 hodky denne a doplnit ten vitamin D.

NO ale este som zabudol otazky:
- pri tom opalovani, ste mysleli cele telo ? cital som ze 20 min na slnku pokryje dennu davku vitaminu D len neviem ci staci tvar alebo cele telo ,ale asi cele telo ze?

- hladal som dost dlho ,ale nenasiel kde zohnat vitamin C vo vacsiom baleni ,kedze teraz som kupil 100g so sipkami s postupnym uvolnovanim co neviem ci je OK za 10€ , co je aj dost, tak ci nahodou neviete o niecom.

- taktiez som preliezal forum na plivaci teset ale nenasiel som co potom sledovat v tom pohari ? \":-)\"
snad asi vsetko ,uz neotravujem

vlastne este 1 otazka:
ako je to mozne, ze niektori ludia jedia varene a kadejake bludy a su fit, resp. aspon tak do tych 50 rokov ,potom to uz ide dole vodou ,az na vynimky a nikto ako ja mam s tym problem, som to ja ale oni menej na nizsiom stupni vyvoja evolucie alebo ako? inak si to neviem vysvetlit, lebo neverim ze je to geneticka alebo nejaka ina porucha. NO to len taka uvaha \":-)\".
dakujem

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 11:16 am 
Administrátor
Administrátor

laco píše:
Tak teda si objednavam mms a skusim este tento tyzden 1-2 x klystir s mms, kedze v sobotu letim na dovolenku. Chcem vela plavat 1-2 hodky denne a doplnit ten vitamin D.

NO ale este som zabudol otazky:
- pri tom opalovani, ste mysleli cele telo ? cital som ze 20 min na slnku pokryje dennu davku vitaminu D len neviem ci staci tvar alebo cele telo ,ale asi cele telo ze?

- hladal som dost dlho ,ale nenasiel kde zohnat vitamin C vo vacsiom baleni ,kedze teraz som kupil 100g so sipkami s postupnym uvolnovanim co neviem ci je OK za 10€ , co je aj dost, tak ci nahodou neviete o niecom.

- taktiez som preliezal forum na plivaci teset ale nenasiel som co potom sledovat v tom pohari ? \":-)\"
snad asi vsetko ,uz neotravujem

vlastne este 1 otazka:
ako je to mozne, ze niektori ludia jedia varene a kadejake bludy a su fit, resp. aspon tak do tych 50 rokov ,potom to uz ide dole vodou ,az na vynimky a nikto ako ja mam s tym problem, som to ja ale oni menej na nizsiom stupni vyvoja evolucie alebo ako? inak si to neviem vysvetlit, lebo neverim ze je to geneticka alebo nejaka ina porucha. NO to len taka uvaha \":-)\".
dakujem

Opalovat celé tělo a mazat kokosovým olejem. Na Slovensku nejlevnější vitamín C prodává tuším DM drogerie. Popisuji tam celkem jasně, co se má dít, nebo nemá, tak ještě zapátrejte, zadejte si pro zjednodušení „plivací test 30 minut“. Vaše problémy pramení ze stresu a nízké tvorby kyseliny chlorovodíkové v žaludku, žádná genetika s tím nemá co společného, pouze náš normální lidský kretenizmus, na základě kterého se stále ženeme dobrovolně do záhuby. Stačí měsíc na samotě v lese a budete trávit i hřebíky, ale bez mobilu a s vypnutou hlavou, jinak je to k ničemu.

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 12:17 pm 

Jarda píše:
Opalovat celé tělo a mazat kokosovým olejem. Na Slovensku nejlevnější vitamín C prodává tuším DM drogerie. Popisuji tam celkem jasně, co se má dít, nebo nemá, tak ještě zapátrejte, zadejte si pro zjednodušení „plivací test 30 minut“. Vaše problémy pramení ze stresu a nízké tvorby kyseliny chlorovodíkové v žaludku, žádná genetika s tím nemá co společného, pouze náš normální lidský kretenizmus, na základě kterého se stále ženeme dobrovolně do záhuby. Stačí měsíc na samotě v lese a budete trávit i hřebíky, ale bez mobilu a s vypnutou hlavou, jinak je to k ničemu.

Ano, to Ccko kupis v DMke, vyzera takto http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?p=8232#p8232 a stojí cca 2€ + má super rozpustnosť. Treba to vždy zamiešať do niečoho farebného kôli bioflavonoidom, aby malo Ccko lepšiu využiteľnosť v organizme. Mne sa to zdá najmenej kyslé v pomarančovej štave, alebo štava z červeného grepu. V mrkvovej štave to je cítiť dosť.

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 3:23 pm 

vdaka za super tip s kokosovym olejom na dovolenke \":-)\"
mohy ,diky, zajtra naklusem na hlavnu, ked som sa napchval 30g denne tak bolo to dost kysle ale to som drvil tabletky asi tak 5 minut v ustach ked to bude vo vode tak by to malo byt v pohode , len ked zacnem znova s mms tak tie 2-3 hodinove odstupy budem musiet dodrziavat ,

vdaka vdaka

PříspěvekNapsal: pon čer 14, 2010 9:48 pm 

laco píše:
vdaka za super tip s kokosovym olejom na dovolenke \":-)\"
mohy ,diky, zajtra naklusem na hlavnu, ked som sa napchval 30g denne tak bolo to dost kysle ale to som drvil tabletky asi tak 5 minut v ustach ked to bude vo vode tak by to malo byt v pohode , len ked zacnem znova s mms tak tie 2-3 hodinove odstupy budem musiet dodrziavat ,

vdaka vdaka

V ústach by som to asi moc nedrvil, nakoľko sa jedná o kyselinu a zubom to asi prospievať zrovna nebude. Voda ideálna si tiež nieje, skús si to zamiešať do malého množstva napr 2 dcl štavy - hlavne nech to je farebné. Osobne si potom ešte ústa prepláchnem ďalšou štaovou v ktorej už vitamín nemám. Zuby máme len jedny.

PříspěvekNapsal: stř čer 16, 2010 11:11 am 

este mam zopar otazok pan Jarda:

ovocie + orechy je OK? cital som ze si tu ludia robia ovocne salaty s orechami

zelenina + orechy ? to mi nejako nejde dokopy.. skor semena (slnecnica,sezam...)

cesnak prakticky s hocicim je OK?

konzumacia cesnaku a kura s mms je OK? ten cesnak spominam kvoli tym bakteriam ktore som si asi znova vypestoval a pokazil travenie....

objednal som si aj nelupane bio konopne semienka, ,namocit a zjest? alebo ako ich vyuzit, ze vraj maju dobryy pomer bielkovin? resp. nejaky tip..

uz snad posledna otazka:)
pri 1 dnovom poste ,mozem brat mms ?

dakujem

PříspěvekNapsal: stř čer 16, 2010 8:19 pm 
Administrátor
Administrátor

laco píše:
este mam zopar otazok pan Jarda:

ovocie + orechy je OK? cital som ze si tu ludia robia ovocne salaty s orechami

zelenina + orechy ? to mi nejako nejde dokopy.. skor semena (slnecnica,sezam...)

cesnak prakticky s hocicim je OK?

konzumacia cesnaku a kura s mms je OK? ten cesnak spominam kvoli tym bakteriam ktore som si asi znova vypestoval a pokazil travenie....

objednal som si aj nelupane bio konopne semienka, ,namocit a zjest? alebo ako ich vyuzit, ze vraj maju dobryy pomer bielkovin? resp. nejaky tip..

uz snad posledna otazka:)
pri 1 dnovom poste ,mozem brat mms ?

dakujem

Ovoce + ořechy a semínka, zelenina + ořechy a semínka, česnek skoro do všeho je OK. Česnek a MMS nevadí a co se týká konopných semínek, tak s těmi zkušenosti nemám a sám je nepoužívám, nicméně tak jak to popisujete je to asi správně. Při půstu MMS brát můžete, pokud to vydržíte, ono vám totiž může být z masivního detoxu dost blbě.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 185 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]