freml píše:
Dobry den, dnes mi ukazaly vysledky krve homocystein 28,04.
Dlouhodobeji jsem mel hypofunkci stitne zlazy, nyni diky temto strankam celkem v norme. Leta se mi nedaří snizit prolaktin, mám ho stale kolem 40. Ale nejvyse jsem ho mel kolem 85, takze pokracuji bez léků. Myslim ze se nejak váže s testosteronem, ten mam kolem 11. Tedy nic moc, strava snad v norme, Vitamix, Angel, kazdy den trochu skrobu, bez masa, klystyry atd. Uz nevim co dal, ted docela nahodou napsan pri odberech homocystejn a takove cislo. Doporuceno Two per day. Urcite si to koupim, ale co prosim jeste zkouset dál? Doplnuji chlorid hořecnaty..
Necitim se v porovnani s dřívějšími léty až tak spatne, ale zdravy také ne. Před léty jsem byl nekolik mesicu na syntet. lecich a malem jsem ohybal kolejnice. Prolaktin byl pod 17, tedy v norme a testost.snad kolem 20. To byl život...Docela po tech pocitech toužím, ale chci vydržet. Svepomoci jsem si pomohl s boreliozou i dalsimi vecmi (tedy s pomoci Jardy.)Prijde mi to poctivejsi, nez se huntovat zase jinak..
Mate jeste nejakou radu?
Tam je více možných příčin a je dobré řešit tu pravou. U hodně lidí se ta hladina upraví pouze dodáváním sestavy vitamínů která zde byla mnohokrát uvedena, ale funguje i dodávání HCl, snižuje je ho kolagen, glycin, acetylcystein a mnoho dalších postupů, ale může jít i o genetickou mutaci MTHFR a to pak vyžaduje speciální doplňky.