jahoda píše:
Ja jsem taky prave cetla, ze na rakovinu 40dni a ze si pak clovek musi vybrat mezi nemoci a nefunkcnosti vyprazdnovani...ale kdyz rikate, ze vkuse bez prestavek, tak to tak budu delat.
Pokud pojedu pryc na tyden a klystyry vynecham- vrati se muj zdravotni stav zase rychle na zacatek, nebo bude spis stabilni a pak budu zase pokracovat??????
Dnes jsem si udelala jeste pred predctenim Vaseho emailu Klystyr s Urinou nejsdriv 800ml na 35min a pak 1l na 30minut a vytahlo to spoustu sajrajtu pokazde. Citim se dobre, bricho se zplostilo, ekzem se vyhladil (jen hnede flicky jsou stale patrne po stranach trupu), jen 5pupinku- oblicej [b]zarudly hruby, zluto-hnede zuby, vlasy padaj vic-znate neco na to...?).
Netlaci tedy Urina na oblicej sajrat zpet do tela?-mela bych se na to vykaslat a delat jen klystyry s ni??????[/b]
Pospicham:)
Ma otazka zni: je vice cistici napustit 1l a zadrzet 30- 1h,
nebo zpusob na 2x po 30minutach, jak to delam ja?
(Problem je, ze i pokud to udelam po ranni stolici tak napoprve napustim max.tech 800ml a to se mi zda malo.
Pokud pred stolici, tak ani to ne...takze mi prijde rozumne, to jako u vody rozlozit...a rada bych vedela, zda proti tomu mate nejake zdravotni vyhrady nebo se jen bojite, ze budu mit velke detox reakce...to bych pak samozrejme presla na Vami doporuceny zpusob jen 700-1l na min.20min...)
Dale, pokud rikate rano nalacno, kdy tedy vypit ten 1l STAV s VODOU pred snidani, kdyz po klystyru se ma hned jist, ale ne pit???
Pry Bulimicky pak zvraci i kdyz nechteji nebo to jdeš do krku, rihaji atd. Mne se to zacalo dit uz po 1nim poradne provedenem Slonovi. Po jidle riham, pak skytam a riham. Je to znamka poskozeni, ci naopak mi zaludek RIKA, KDY MA DOST???
A pry ten tlak je opravdu nebezpecny, kdyz mi praskaji ty zilky v ocich...neprochazi JOGINI nejakou zvlastni pripravou, nez to zacnou delat po tech 45dni????
Taky jsem predtim jedla ten pomeranc s Albedem skoro kazdy den jeden k snidani a stejne mi zilky praskly...jake mnozstvi se tedy musi snist i toho Rutinu, aby to melo nejaky ucinek??? A Rutin krom boruvek a pohanky uz nic???
Ten repkovy olej (stejne jako olivovy) nemusi byt po otevreni v lednicce, jako ten lneny, ze? A pit uz s tema stavama, nebo pridavat, az zacnu tu zasad.stravu?
Podle te tabulky, varene brambory se blizi neutralite, nevite, jake jsou syrove- zasaditejsi nebo spis kyselinotvorne???Mam je vubec jist??? A ta repa a mrkev- nevadi pri me mozne kandidoze????
Nebylo by tedy uplne nejrychlejsi, zacit hladovkou o citronove vode z prazskeho kohoutku (prevarene???)...popr.kolik dni (mam dobrou zkusenost se 14denni) a pak jit na stavy nebo delsi hladovku o stavach? Specham, jelikoz uz mi je lip a jen 1/2 veci nic nevyresili a uz nejruznejsi diety zkousim pres pul roku a mam toho uz trochu dost, takze budu radsi mit detox nez aby to slo moc pomalu:). Jen mi jde o tu nejlepsi variantu.
(To asi vite, ze dle biochemiku destilovana voda pri hladovce se nema pouzivat vice jak 1den, jinak naopak skodi- vytvari kyselinotvorne prostredi a demineralizuje cele telo- delali na to studie...pro zdravi cloveka neni pry vubec vhodna k piti.)
Za Vase vysvetleni mockrat dekuji.
Nic si vybírat nemusíte, pokud děláte klystýry správně, jak Vám říkám a nebudete ty postupy stále nesmyslně „zdokonalovat“, tak nic nehrozí a žádný návyk se vypěstovat nedá.
Jakékoliv čištění zdravotní stav stabilizuje a přestávka nevadí, potom se k čištění vrátíte.
Zadržovat urinu, více jak 20 min není vhodné a není k tomu žádný důvod, to pouze roztahuje zbytečně střevo a nic se již nezlepšuje. Správná venkovní aplikace uriny, vytahuje bordel ven a nezatlačuje dovnitř, jako to dělají různé krémy.
Klystýr se dělá zásadně po první, ideálně po druhé stolici. Tu docílíte ranní hydratací organizmu, vypitím cca 1 – 1,5 litru tekutin, vždy po 30 minutách 0,5 litru. Takže nejprve vypít tekutinu, poté provedete klystýr, po vyprázdnění se normálně najíte a zřejmě dojde ještě k jedné menší stolici po jídle.
Prostě Vám kvasí zbytky starého jídla v žaludku, promíchané s novým jídlem, za jeden pokus o zvracení se bulimie natrénovat nedá a tento název značí zvracení po jídle a ne po vypité vodě. Jediná příprava jogínů je to, že se stravují velice střídmě a cévy tudíž mají dostatečně pružné.
Pokud stav, praskání žilek, nejde ovlivnit jídlem a rutinu je stále málo, tak požádejte lékaře o Askorutin v tabletách, pro rychlé srovnání stavu a potom hladinu snadněji udržíte potravou. Také je potřeba si uvědomit, že rutin je jenom jedna složka, ze všech potřebných složek nutných k vyřešení tohoto cévního problému, dále organický vápník, hořčík, vitamín E, B6 a další. Osobně si dělám ráno šťávu z cca 1,5 – 2 kg pomerančů, nebo grepů i s albedem a nic mi evidentně nechybí.
Kromě lněného oleje, který je velice choulostivý, se ty ostatní dají skladovat při pokojové teplotě. Olej se dá i rozmixovat do šťávy, nebo přidat jako zálivka do salátu.
Vařené jídlo neregeneruje tkáně a syrové potraviny, co uvádíte, nepodporují kandidu.
Hladovka, je destilovaná voda a nic dalšího, vše ostatní je pouze dietní režim, jenom více tvrdý a celkem nevhodný na střevní trakt.
Spěchat je blbost a velké uvolnění toxinů, Vám v lepším případě rozhodí nervy, v tom horším skončíte na jednotce intenzívní péče, nebo dokonce v márnici, proto znovu radím NESPĚCHAT.
Biochemici zkoumají a nepijí, já piji a nezkoumám, dosud žiji i když je to vlastně proti logice a také proti logice oficiálních stanovisek, žije na destilované vodě moje rodina a spousta mých pacientů. Pokuste se pochopit, že účelových studií jsou mraky a snažte se pouvažovat proč se tyto studie vytvářejí. Studie stojí hodně peněz a ty nikdo nevynakládá jen pro blaho nějakých občanů, kteří jsou naprosté většině oficiálních míst zcela ukradení.