anuska píše:
Na kvasinku som išla s mono dietou a obmedzením tukov na minimum. Do obeda ovocie vždy s fungycídnou potravinou (zázvor, škorica) poobede zeleniny s polievkovou lyžicou semien na každé zeleninové jedlo, žiadne iné tuky.
No po prelúskaní tém na tému kvasinka, mám pocit že to zbytočne hrotím, lebo mi príde najdôležitejšie upraviť trávenie dodávaním HCl, vyladenie PH vhodnou stravou, remineralizácia tela a očisty (pečeň, črevo). Týmto si v tele vytvorým dobré podmienky a bude sa mi s kvasinkou lepšie bojovať.
Takže teraz môj jedálniček- do obeda ovocie (monodieta) s fungycídnymi potravinami+kokos. olej(čajová lyžica) alebo avokádo(polovica) a mak(polievková lyžica), po obede zeleninové jedlá so semenami (polievková lyžica) a olivovým olejom (čajová lyžička). Každý deň 0,5-1 l kefír. (Niekde som čítala, že denne stačí tak dve polievkové lyžice tuku)
Taktiež denne za hrsť orechov.
Z doplnkov, horčík, selén, zinok, jód, Béčka (komplex).
Ešte sa chystám na sírnu patlanicu no až budúci mesiac, lebo teraz mi to už nevychádza. Chcem si objednať ľanový olej od českého dodávateľa, ktorého ste tu odporučil, posielajú aj na SR len je trochu drahšie poštovné. (To omega3 nám s manželom určite chýba, manžel má crohnovu chorobu a ekzém na tváry vo vlasovej a fúzovej časti, ja našťastie len suchú pokožku.)
Budem rada ak ma na prípadné chyby upozorníte.
To máte celkem dobře, ale to ovoce s tukem není dobrý nápad, to budete asi muset ještě trochu doladit, prostě pokud možno, žádné sacharidy a klidně více tuku.