NOWOCAYN píše:
Čo vám, ľudia, dala táto stránka ?
Mne dala toto :
1. uvedomenie si dôležitostí rôznych očíst + odhodlanie na ich realizáciu za určitej psych. podpory tu zúčastnených
2. zaradenie určitých nových potravín do jedálnička ( ktoré ho príjemne spestrili + majú svoj pozitívny účinok pre mňa )
3. uvedomenie si dôležitosti užívania vitamínov či minerálov v doplnkovej forme ( a dôvody, prečo je to prakticky nevyhnutné - dá sa povedať )
4. uvedomenie si, že z "bio potravín" sa oplatí zadovážiť si len bio živočíšne suroviny ( vajíčka, mäso - všetko čerstvučké ), prípadne bio živočíšne produkty ( kefír, bryndza... ), lebo všetko ostatné je v porovnaní s "konvenčnou" zeleninou, ovocím, orieškami, strukovinami...atď... v podstate to isté...
5. potvrdil som si ( resp. znova potvrdil, ale tento raz som si to zobral oveľa bližšie k srdcu ), že psychika veľmi vplýva na stav trávenia, vylučovania...atď... + na stav všetkých orgánov ( a tak zistil, že moja otrasná psychika plná smútku atď, atp je príčinou toho, že mám zdravotné problémy, i keď nie som neduživý - aspoň to ), a že ma môže do hrobu dostať skôr, ako nevhodná strava ( pokiaľ nie je extrémne nevhodná ), kebyže takú konzumujem.
....atď, atp..... A čo mi vzala ? Trochu času. Ale ten jej s radosťou ponúkam ja sám.
Záverom : Túto stránku hodnotím ako najlepšiu stránku ( a to googlujem už 7 rokov... ) ohľadom danej tématiky ( zdravie prírodnou cestou ) na území českej a slovenskej republiky. I keď nesúhlasím so všetkým čo je tu spomínané, no ako komplex je to podľa mňa číslo 1.
Som vďačný za túto stránku, a za jej ochotného administrátora.
A čo vy, ľudia ? Čo vám táto stránka ( ako produkt, ktorý tvorí jej administrátor Jarda, PC program....atď... ) "dala" ?
Také souhlasím,že stránky jsou jako souhrn informací velkým přínosem pro ty kterým moderní medicína už nebyla schopna pomoci a rozhodli se pro svůj zdravoní problém něco udělat vlastními silami...Pan Jarda rozhodně dělá velmi záslužnou práci a patří mu za to velký dík,že se podělí o svoje zkušenosti s ostatními,kteří takové informace na netu hledají.K naprosté dokonalosti mě pouze schází přehled základních informací a rad na jednom místě pak by odpadlo jejich soustavné vyhledávání po fóru.
Máte někdo zkušenosti i s jinými podobnými stránkami...