[quote="lipka":2ec13apy]Dobrý večer pane Jaroslave,
ani nevím,jak začít.V únoru jsem byla na běžné roční prohlídce na gyne.Lékař mě prohlédl,bral stěry,řekl,že je vše v pořádku.Před 14 dny mi volala zdravotní sestra,že mám přijít na kontrolní stěr,že výsledky byky jiné,než obvykle.Bylo mi řečeno,protože jsem se hodně ptala,že se mi na děložním čípku na buněčné úrovni objevila asi rakovina.Možná zbytečně plaším,už měsíc piji šťávy,před 14 dny jsem si dělala výplach střev slanou vodou.Kolem 15.7.budu znát výsledky druhého stěru.Nikdo v rodině rakovinu nemá,tak jsem první.Tohle nemůžu přece nikomu říct,ani dětem,ani rodičům,ani sestrám.Prosím pomozte mi,já ještě nechci umřít.Nevím,co to způsobuje.Vím,že jsem měla spoustu stresu a k tomu špatná strava,snad se to dá ještě zvrátit.
Podle Vaší rady užívám hořčík a Omega 3.Otoky kotníků mívám jen velmi zřídka,o hodně se to zlepšilo.I váha trošku klesla.
Já to nevzdám,děti mě ještě potřebují.Vždycky jsem si myslela,že jsem silná,že jsem praktická a vše si rozumově zdůvodním a bude to v pořádku.A teď tu brečím a bojím se.Protože jste cizí,jste jediný,komu se mohu svěřit.Prosím,napište mi,co mám udělat nejdřív,ať se to případně nezhoršuje.Děkuji Lenka[/quote:2ec13apy]
Nenechte se vyplašit, lékaři lidi běžně plaší rychle, rychle už je pozdě, ale ono skoro nikdy není pozdě a vždy se dá začít opravovat, aniž by se ve vás někdo šťoural. Právě to šťourání zajistí vážné problémy a zpět se vzít nedá, čili lidem radím velice se nad takovým krokem zamýšlet. Navíc rakovina není nemoc, ale stav organizmu, prostě smeťák v nějakém místě a pokud dáte tělu šanci, tak zase smeťák rozebere a zlikviduje. Přečtěte si tento článek
http://www.zdravi-az.cz/Symbionty.php a předpokládám, že pochopíte, jak nesmyslné je se bát. Nikomu to říkat nemusíte a o umírání vůbec nepřemýšlejte, takovou blbost nosit v hlavě, to velice unavuje a celkově tělo energeticky vyčerpává. Na ty otoky je vhodné dodat draslík, což je možné i chloridem draselným, případně hodně potravin s přebytkem draslíku. Dále jako stěžejní opatření si udělejte plivací kvasinkový test, který bude předpokládám pozitivní a řešte kámošky kvasinky, zde je o nich dost napsáno