(sorry za OT) Xion, nie som nahodou uzivatelom s nickom "scooors" ??? Lebo pisem podobnym stylom ako on (ja teraz bez diakritiky - som na mobile)... Tak to skus vypatrat, ty neuspesny (aspon v tychto ohladoch) patrac...
(este raz, sorry za OT)
PavelZ : Ja mam vraj z 95% zablokovanu prvu a druhu cakru (merala jedna sarlatanka, ktora ale ma vybudovane svoje meno - ale ved to ma aj Nora Mojsejova...)... Ked som jej volal ci mi moze poslat tie hodnoty cakier (ktore mi vytvorila na sedeni), povedala, ze mam prist na druhe sedenie. Ja som jej napisal ze pridem, alw ze nech mi zatial posle mailom tie hodnoty cakier. A ona, ze nie... Asi sa obavala, ze pojdem k niekomu inemu a budem porovnavat...
... No a druhy krat som k nej nesiel... Nebudem podporovat sarlatanku ci polosarlatanku.
Scooors : PavelZ nepise odveci... Napr. moja dusa je na tom tak, ze ked raz za cas silno zosmutniem, skoro neviem ani chodit a nemam energiu skoro ani rozpravat (uplne mi zoslabne hlas). TOTO dokazu dusevne/duchovne problemy. Dusevne/duchovne problemy u raka (ja som znamenie Rak) nicia travenie... Neprajem ziadnemu Rakovi silno sa zaoberajucom zdravym stravovanim, aby trpel vyraznou nespokojnostou v zivote... Ved si len predstavte mat tu uplne najlepsiu stravu aku len zozeniete (zlozenim, povodom, upravou, mnozstvom, casovanim), pouzit traviace enzymy, ale ked mate v nejakom obdobi depky (napr. 1 tyzden raz za 2 mesiace), tak vam nafukuje zaludok, grgate, trochu pali zaha...a nepomoze ani dodane HCL.... proste negativna PSYCHIKA... Aspon u Raka postihuje travenie VO VELKOM... Esteze sa mi zlepsuje cim dalej tym viac... (sorry aj za tento OT)...